Foto: Vida Press

Automašīnu ražotāja "Porsche" dinastijas miljardieris Volfgangs Porše iesniedzis laulības šķiršanas prasību – 79 gadus vecais vīrs vairs nespēj sadzīvot ar savu kundzi Klaudiju, kura cieš no demences. Pāris bija kopā 16 gadus. Vācu mediji ziņo, ka Poršem pie sāniem ir cita draudzene, kas par viņu ir krietni jaunāka.

Volfgangs Porše ir mazdēls kompānijas "Porsche" dibinātājam Ferdinandam Poršem, kurš pazīstamo auto zīmolu izveidoja tālajā 1931. gadā. 79 gadus vecais Volfgangs Porše joprojām ir "Porsche" izpilddirektors un atrodams vācu miljardieru sarakstos.

Vīrietis kopš 2007. gada bija kopā ar Klaudiju Hēbneri, taču abi oficiāli salaulājās tikai 2019. gadā. Tagad Porše vēlas šo laulību šķirt. Kā iemeslu viņš minējis 74 gadus vecās kundzes smago slimību – demence sievai esot pilnībā atņēmusi prātu.
Foto: Vida Press

Pārim pietuvināti cilvēki pastāstījuši, ka Porše vairs nespēj izturēt izmaiņas, kas skārušas viņa sievu. Klaudijai ir četri aprūpētāji, kas viņu pieskata visu diennakti, viņas garīgā apziņa ir izsīkusi, sieviete arī nespēj patstāvīgi pārvietoties. Pēdējo mēnešu laikā sievietes veselības stāvoklis pasliktinājies, raksta "Mail Online".

Tikmēr pats Porše pēdējā laikā arvien biežāk manīts kopā ar citu dāmu – 59 gadus veco bijušo modeli Gabrielu Princezinu Leiningenu, kas plašāk zināma arī kā Ināra Aga Kāna. Deviņdesmitajos gados šī dāma bija precējusies ar Leiningenas princi Karlu, kura saknes meklējamas Krievijas cara Romanova dinastijā. Vēlāk šī lēdija apprecējās ar šveicieti Karimu Aga Kānu, kurš ir imāms jeb tiek uzskatīts par pravieša Muhameda pēcteci.

Porše ar Gabrielu ir pazīstams jau 25 gadus, viņa bijusi ģimenes draudzene.

Klaudija Hēbnere ir Volfganga Poršes otrā sieva. 1988. gadā viņš apprecējās ar filmu producenti Suzannu Breseri, pāris šķīrās 2008. gadā, sievai saglabājot slaveno Poršes uzvārdu. Šajā laulībā dzimuši divi dēli, bet kopumā Volfgangam Poršem ir četri bērni. Poršes dzīvesvieta atrodas Austrijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!