Foto: AFP/Scanpix
Pagājušā gada jūlijā mirušās britu dziedātājas Eimijas Vainhausas bijušais vīrs Bleiks Fīlders-Sivils (abi attēlā) atrodas komā pēc narkotiku un alkohola pārmērīgas lietošanas.

Trīsdesmit gadus veco Bleiku jau bezsamaņā esošu gultā atrada viņa pašreizējā draudzene un pusotru gadu vecā dēla māte Sāra Espina. Acīmredzot viņš reibumā gluži kā Džimijs Hendrikss vai Bons Skots bija aizrijies ar saviem vēmekļiem.

"Ārsti nevar pateikt, kādas ir viņa izredzes. Viņš atrodas komā, lai stabilizētu stāvokli, kā arī infekcijas dēļ. Es lūdzu dievu, kaut viņš izdzīvotu, bet man arī jābūt gatavai, ka viņš nekad nepamodīsies," britu presei atklāja Espina.

Bleiks, kuram bijušas ilgstošas problēmas ar heroīna lietošanu, nokļuvis reanimācijā tikai dažas dienas pirms Eimijas Vainhausas nāves pirmās gadadienas. Viņa nomira 2011. gada 23. jūlijā, un par nāves iemeslu tika atzīta nejauša saindēšanās ar alkoholu.

Bleika bijušais sievastēvs Mičs Vainhauss ir izteicis savas meitas faniem lūgumu "lūgt par Bleiku", jo tie esot "briesmīgi jaunumi." Savā profilā sociālajā tīklā Twitter Mičs raksta: "Atcerēsimies, ka Eimija viņu mīlēja, Lūgsim dievu par viņa atveseļošanos."

Bleikam ir skarti dažādi orgāni, un ārsti ir brīdinājuši Sāru, ka nevar izslēgt neatgriezeniskus smadzeņu bojājumus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!