Foto: Privātais arhīvs

Vietējo influenceru pioniere un uzņēmēja Agnija Grigule nedēļas nogalē atzīmējusi nozīmīgu dzīves jubileju.

Izskatīgā un rosīgā sieviete sociālajos tīklos pozējusi attēlā ar sevi un dzimšanas dienas kūku.

Tortīti rotā bariņš smaidīgu sejiņu jeb "emotikonu", bet pati gaviļniece atzīmē, ka ir oficiāli sasniegusi tā dēvētās "Z paaudzes", viņasprāt, pensijas vecumu.

Latvijas influenceru pionierei Grigulei apritējuši 25 gadi. "Visiem novēlu smaidīt, jo tas arī pievelk visu labo sev klāt," dzimšanas dienas attēlos vēsta Grigule. Griguli sociālajos tīklos sveica ne mazums viņas draugu un paziņu, vēlot laimes un izdošanos turpmāk.

Jaunā dāma arīdzan norāda, ka nu beidzot sākusies pieaugušā cilvēka dzīve, jo līdz 24 gadu vecumam tā bijusi vien lieliska ieskriešanās dzīvē.

View this post on Instagram

A post shared by 🙂 (@agnijagrigule) on Feb 21, 2020 at 7:36am PST

Tāpat Agnija priecājās, ka tieši viņas šūpļa svētkos – 21. februārī – cilvēki viens pret otru bijuši ļoti jauki, un jubilāre pauda cerību, ka tā būs vienmēr. Jubilāre arīdzan publiskoja kādu zīmīgu atziņu:

"Delfi" jau vēstīja, ka Agnija Grigule sekmīgi darbojas vietējo influenceru biznesā, no vienkārši "Instagram" modeles izaugot līdz fotogrāfei un radošās apvienības "Honeymoon High" vadītājai ar ietekmi Latvijas reklāmas biznesā.

Grigulei instagramā ir nepilni 95 tūkstoši sekotāju, bet mikroblogošanas vietnē "Twitter" viņas pārdomas par aktuālo ikdienā un dzīvē svarīgo lasa gandrīz septiņi tūkstoši cilvēku.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!