Foto: instagram.com/zanjuks8989/
Šī vasara Latvijā pienākusi īpaši karsti – vairāki slaveni cilvēki apprecējušies vai nolēmuši savas attiecības noformēt oficiāli jau šovasar. Dažām savienībām gan pienācis gals. Lūk, atskats uz skaļākajiem notikumiem populāru personu mīlas dzīvēs pēdējo mēnešu laikā.

Apprecējusies bijusī TV dīva Anna Lieckalniņa

Foto: Privātais arhīvs
Priecīgu notikumu vasaras tveicīgākajās dienās piedzīvojusi bijusī TV "seja", tagad Ēriksona terapijas konsultante
Anna Lieckalniņa
– viņa kļuvusi par precētu sievu.

Lasīt vairāk

Foto: Apprecējies skandalozais miljonāra dēls Barševskis

Foto: Privātais arhīvs

Maija izskaņā apprecējies miljonāra Oskara Barševska dēls Oskars, kurš savulaik tika uzskatīts par pašmāju zelta jaunatnes simbolu, bet pēc tam izputināts aizbēga uz Taizemi.

Lasīt vairāk

Izjukusi dziedātājas Aijas Andrejevas laulība

Foto: Privātais arhīvs

Pārsteidzošu vēsti saviem faniem sarūpējusi dziedātāja Aija Andrejeva – īsi pirms trešās kāzu gadadienas izjukusi viņas un Toma Bērziņa laulība.

Lasīt vairāk

Kaspars Kambala bildinājis savu skaisto Zani

Foto: instagram.com/zanjuks8989/

Ar priecīgām ziņām trešdienas, 18. maija, pēcpusdienā savus fanus pārsteigusi stiliste Zane Pertnika-Gromova. Iedvesmojošā sieviete paziņojusi par saderināšanos ar basketbolistu Kasparu Kambalu.

Lasīt vairāk

Saderinājusies dziedātāja Laura Raila

Foto: Privātais arhīvs

Svētdienas, 15. maija, vakarā īpaši priecīgus jaunumus faniem paziņojusi dziedātāja Laura Raila. Māksliniece atklājusi, ka saderinājusies ar savu puisi Ņikitu Solovjovu (abi attēlā), padaloties arī ar attēliem no īpašā brīža.

Lasīt vairāk

Režisors Dž.Dž.Džilindžers apprecējies sesto reizi

Foto: Privātais arhīvs

Šonedēļ priecīgu notikumu piedzīvojis Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž.Džilindžers – viņš mijis gredzenus ar mīļoto sievieti, pārdošanas menedžeri IT uzņēmumā Ingu Grencbergu (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Santa Bindemane pošas kāzām ar arhitektu Pīlēnu

Foto: DELFI

Gadu pēc ziņām par iepriekšējās laulības izjukšanu bērnu modes blogeres Santas Bindemanes privātā dzīve sakārtojusies. Māksliniece ir saderinājusies ar arhitektu Mārtiņu Pīlēnu un jau pošas kāzām.

Lasīt vairāk

Edgars Jaunups pošas kāzām un kļūs par tēvu

Foto: LETA

Pavasara priekšnojautās priecīgus jaunumus paziņojuši politiķis un basketbola funkcionārs Edgars Jaunups un viņa mīļotā sieviete, fonda Mākslai vajag telpu pārstāve Katrīna Leiškalne (abi attēlā).

Lasīt vairāk

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!