Foto: Privātais arhīvs

Veikalos tukši plaukti, bet cilvēki stāv garās rindās – tā par situāciju Singapūrā vēsta deju pasniedzēja Aleksandra Kurusova, kura jau ilgāku laiku mīt tālajā zemē.

Kurusova savā "Instagram" kontā ievietoja vēstījumu par valstī izsludināto brīdinājumu saistībā ar šobrīd tik satraucošo koronavīrusu.

Ar koronavīrusu Singapūrā inficēto cilvēku skaitam pārsniedzot vairākus desmitus, pagājušajā nedēļā valstī tika izsludināts "oranžais" trauksmes līmenis. Kurusovas apdzīvotā pilsēta kļuvusi manāmi tukšāka, tūristu nu esot daudz mazāk.

Sociālajā tīklā Kurusova raksta, ka visdīvaināk ap dūšu viņai kļuvis ceturtdien, kad dejotāja iegājusi savas pilsētas lielveikalā pie mājām.

"Ieraudzīju tukšus plauktus un nenormāli garas cilvēku rindas ar pārpildītiem groziem (pārtika, ūdens, tualetes papīrs, zobupastas un tā tālāk). Likās, ka esmu tikusi kādā filmēšanas laukumā, un tie cilvēki apkārt ir vienkārši šīs filmas aktieri. Diemžēl ne, tā ir šī brīža realitāte," ziņo Kurusova.

Aleksandra Kurusova Singapūrā strādā par deju pasniedzēju.

"Delfi" jau vēstīja, ka koronavīrusa epidēmija šobrīd plosās daudzviet pasaulē, lielākoties Ķīnā. Saslimšanas gadījumi sasniedz vairākus desmitus tūkstošu cilvēku, reģistēti jau vairāk nekā 1000 mirušo.

View this post on Instagram

Nu isuma tiem, kas interesejas un prasa, ka man iet Singapura: Aizvakar pasludinaja “oranžo” trauksmes limeni (sk.bildi) 😏 Vietas, kur parasti sestdienas vakaros parpildits gan ar vietejiem, gan turistiem, vairak neka puse tukshu galdinju 😏 Pilseta manami tukshaka un klusaka. Bet visdivainak, atzishos, palika vakardien, kad ieskrienot sava supermarketa pie majam, ieraudziju tukshus plauktus un nenormali garas cilveku rindas ar parpilditiem groziem (partika, udens, tualetes papirs, zobpastas, utt.). Likas, ka esmu tikusi kada filmeshanas laukuma un tie visi cilveki apkart ir vienkarshi shis filmas aktieri...bet diemzhel ne- ta ir shi brizha realitate 🙄 #singapore #latvia #coronavirus

A post shared by Aleksandra Kurusova (@aleksandrakurusova) on Feb 8, 2020 at 7:26am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!