Foto: LETA

Jaunais Valsts prezidents Raimonds Vējonis izrādās ir arī ārkārtīgi romantisks cilvēks. Jaunā prezidenta kundze atklājusi abu skaisto mīlasstāstu, kas iesācies pirms vairākiem gadu desmitiem Panevēžas biešu vagā un turpinās joprojām.

Kā intervijā žurnālam Ieva atklāj Vējoņa kundze, ar Raimondu viņa mācījusies vienā skolā - Madonas 1. vidusskolā. Sākotnēji abi skolojušies paralēlklasēs, bet pēc devītās klases kļuvuši par klasesbiedriem. Savukārt romantiskās jūtas uzplaukušas biešu vagā.

"Pēc devītās klases vajadzēja strādāt Lotosa vienībā - tolaik bija tādas skolēnu vasaras darba nometnes. Mūsu klasei bija jābrauc uz Lietuvu. Veselu mēnesi dzīvojām Panevēžā, un tur mēs ar Raimondu saskatījāmies.

Kaplējām bietes, vagas bija garas. Raimonds, kā no īstiem laukiem nācis un kopš bērnības pie tādiem darbiem radis, bija ātrs kaplētājs. Man tik veikli negāja, un Raimonds, ticis līdz galam ar savu vagu, panāca pretī pa manējo," žurnālam skaisto iepazīšanās stāstu atklāj Iveta.

Tagadējais prezidents aplidošanas periodā esot bijis ļoti romantisks -  viņš pat speciāli noskaidrojis, kā lietuviski pateikt "puķe", un devies pie vietējiem, lai tiktu pie ziediem, ko pasniegt noskatītajai meitenei.

Madonā abi dzīvojuši blakus mājās, un Raimonds, dodoties mājup no skolas, allaž nesis klasesbiedrenes somu, bet ciemos nācis ar pļavā salasītiem ziediņiem. Ar ziediem Valsts prezidents lutina savu mīļoto joprojām, lai gan nākamgad abi svinēs 30 gadu kāzu jubileju.

Kā žurnālam Ieva atklāj Iveta, Raimonds ir viņas pirmā un vienīgā mīlestība, un saticīgajai ģimenei nepatīkami dzirdēt dzeltenās preses izdomātas baumas par sānsoļiem ģimenē, jo abi joprojām dzīvo ļoti saticīgi un nav piedzīvojuši nekādas krīzes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!