Foto: Vida Press
Daudzu slavenu un pazīstamu aktieru, mūziķu un citu šovbiznesa sfēru darboņu atvases izaugušas par brašiem jaunekļiem un daiļām zeltenēm. Arī aktiera Stīvena Boldvina meita Heilija (attēlā) ir sulīga skaistule.

Stīvens, kura brāļi Aleks, Viljams un Daniels Boldvini arī ir pazīstami aktieri, deviņdesmito gadu sākumā apprecējās ar daiļo Kenniju. Viņa ir grafiskā dizainere.

Šī savienība vainagojusies ar divām apburošām meitām. Jaunākā no abām, šobrīd 19 gadus vecā Heilija, jau nodēvēta par pasaules šovbiznesa jaunās zelta paaudzes vienu no spilgtākajām pārstāvēm.

Heilija ir modele, viņa var lepoties ar prāvu fanu armiju sociālajos tīklos, daiļaviņas labākā draudzene ir mazā Kardašjanu pusmāsiņa Kendela, un, kas nav mazsvarīgi, viņu savulaik vienojušas romantiskas attiecības ar tīņu elku Džastinu Bīberu.

Lielu ievērību izpelnījušies aizvadītajā nedēļā tapuši foto, kuros Heilija iemūžināta peldkostīmā, atpūšoties kopā ar draugiem, un zīmola "Moschino" skatē, kurā viņa demonstrējusi vasaras sezonas modes.

Ārvalstu mediji nebeidz vien jūsmot, par kādu sulīgu skaistuli izaugusi Boldvina meita. Tiek vēstīts, ka viņa no abiem saviem slavenajiem vecākiem pārmantojusi visas labākās izskata iezīmes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!