Foto: DELFI

Veselības ministrs Daniels Pavļuts kļuvis par daudzbērnu tēvu – viņa kundze Elīna Grīnhofa laidusi pasaulē uzreiz divus mazuļus.

45 gadus vecais Daniels Pavļuts šā gada jūlijā otro reizi apprecējās – par viņa sievu kļuva Elīna Grīnhofa, ministra vadītās kustības "Par!" biedre, ar kuru viņš pirmo reizi publikā izgāja pirms apmēram diviem gadiem.

Nu Grīnhofa laidusi pasaulē dvīņus – zēnu un meiteni. Bērnu vārdus politiķis nav atklājis.

Uz "Delfi" jautājumu, kā priecīgais notikums ģimenē ietekmēs ministra darba gaitas laikā, kas veselības nozarē kļūst arvien saspringtāks saistībā ar Covid-19 izplatību, Pavļuta preses sekretāre Lāsma Bindere atbildes nesniedza, taču vēlāk pats Pavļuts "Twitter" vietnē ierakstīja, ka tuvākajās dienās izmantos tēvam pienākošos paternitātes atvaļinājumu, vienlaikus sekojot līdzi būtisko jautājumu virzībai Veselības ministrijā un Ministru kabinetā. Pavļuts pienākumiem pieslēgsies, kad situācija to prasīs. "Man ir lieliska komanda," viņš tvīto.

Daniels Pavļuts nu kļuvis par daudzbērnu tēvu. Viņa pirmajā laulībā ar Lindu Bērziņu, kas ilga 12 gadus, pasaulē nāca divi dēli Edvards un Leonards. Pirmās aiziešanu pie cita vīrieša viņš smagi pārdzīvojis, nosaucot to par visgrūtāko brīdi mūžā. Arī Grīnhofai laulības ar Pavļutu ir otrās dzīvē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!