Foto: Instagram.com/maxgalkinru/

Lai gan humorists Maksims Galkins un estrādes zvaigzne Alla Pugačova ir viens no apspriestākajiem un arī turīgākajiem mīlas pāriem Krievijas šovbiznesā, abi nekad nav bijuši ārišķīga dzīvesveida piekritēji. Nedz slava, nedz bagātība abus māksliniekus nav padarījusi dižmanīgus, un fani nereti pat ir pārsteigti par Allas un Maksima vienkāršību.

Kamēr daļa kaimiņzemes zvaigžņu nebeidz vien izrādīties ar savu grezno dzīvi un izsmalcinātajām izklaidēm, savulaik pat izpelnoties Galkina izsmieklu, humorists un viņa mūza priekšroku dod nesamākslotam dzīvesveidam bez pārspīlētām kaprīzēm. Vienkāršība jau no bērnības tiek ieaudzināta arī abu atvasēm Garijam un Ļizai.

Galkins savas gaitas aktīvi dokumentē "Instagram" tīklā, un bieži vien viņa publiskotajos kadros parādās arī bērni. Šonedēļ humorists atrādījis video, kurā iemūžināta viņa brokastošana kopā ar dēlu un meitu.

"Brokastis. Desas-zemeņu sniegavīrs un automāts ar tēju," video aprakstā norādījis Galkins, kura atvases brokastīs mielojušās ar cīsiņiem un ogām, klāt piedzerot tējiņu, un Garijs atradis laiku pie galda vēl arī parotaļāties ar spēļu ieroci.

Galkina un Pugačovas fani komentāros pauduši sajūsmu par to, cik vienkāršas un pieticīgas brokastis ietur abu turīgo superzvaigžņu atvases.

Tā, piemēram, daži steiguši pieminēt daiļslidotāja Jevgeņija Pļuščenko izrādīties kāro sievu Janu Rudkovsku, kura savam dēlam brokastis allaž pasniedz pie grezni klāta galda, uz kura izkārtoti porcelān trauki, sudrablietas un ziedi.

Fani sprieduši, ka Galkins parādījis patieso ainu, kāda tā ir daudzās ģimenēs, kurās aug mazi bērni, kuriem bieži vien mīļāko ēdienu saraksta augšgalā ierindojas cīsiņi, makaroni un sauso brokastu pārslas. Atbalstītāji slavējuši šādu humorista atklātību un vienkāršību.

Jāatzīmē, ka šī nebūt nav pirmā reize, kad Galkins faniem ļāvis novērtēt savu bērnu brokastis, un arī agrāk publiskotie video liecina, ka Garijs un Ļiza rītu vislabprātāk iesāk ar cīsiņiem, grauzdētām tostermaizēm vai kādu vienkāršu putru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!