Igaunijas prezidents Tomass Hendriks Ilvess ceturtdienas, 3. decembra, vakarā populārā Tallinas klubā uzstājās kā dīdžejs, atskaņojot savas mīļākās rokmūzikas dziesmas - šo pasākumu viņš apmeklēja kopā ar savu latviešu draudzeni Ievu Kupci.

Runas par Ilvesa un Latvijas Aizsardzības ministrijas ierēdnes Kupces iespējamajām attiecībām aizsākās drīz pēc Igaunijas prezidenta laulības šķiršanas - Ilvess bija manīts Rīgā, ieturot maltīti ar latviešu dāmu, tāpat abi septembrī apmeklēja igauņu komponista Arvo Perta 80. gadu jubilejas koncertu Tallinā un kopā redzēti arī citos pasākumos.

Līdz šim gan publiskās iziešanās abi turējās atstatus un tika izteikti minējumi, vai abus saista tikai sena un laba pazīšanās, vai tomēr starp igauņu valstvīru un latviešu ierēdni ir kas vairāk.

Kā vēsta Igaunijas DELFI, šonedēļ notikušajā pasākumā abi savu ciešo draudzību vairs nav slēpuši - klubā viņi ieradušies roku rokā. Gan abu ķermeņa valoda, gan tas, ka prezidents savu pavadoni iepazīstinājis ar pasākumā sastaptajiem draugiem un paziņām, licis igauņu medijiem skaļi skandēt, ka romantika abu attiecībās turpinās, un Kupce pasludināta par prezidenta draudzeni.

Labdarības pasākumā uz deju grīdas pulcējās vairāki simti cilvēku, un Ilvess spēlēja tādu rokenrola leģendu kā Creedence Clearwater Revival, Nīla Janga un The Clash dziesmas.

Pēdējās dziesmas laikā viņš pievienojās klausītājiem uz deju grīdas un laidās dejā ar savu pavadoni.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!