Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists, Maskavas apgabala "Himki" kluba spēlētājs Jānis Timma un viņa mīļotā sieviete, ukraiņu izcelsmes dziedātāja Anna Sedokova, kura savulaik slavu iemantoja ar dalību provokatīvajā meiteņu popgrupā "VIA Gra", Krievijas ziņu virsrakstos tiek dēvēti par vienu no šovbiznesa karstākajiem pārīšiem. Abi mīlētāji presei ir īsta medusmaize, jo nedz viens, nedz otrs nekautrējas no publiskām jūtu izpausmēm.

Timma un Sedokova sociālajos tīklos pēdējos mēnešos aktīvi dalījušies ne tikai ar kopbildēm, bet arī publiski viens otram atzinušies mīlestībā. Nesen basketbolists arī lietotnē "TikTok" palepojies ar viņa un Annas attiecībām.

Timma publiskojis video, kurā viņš ar Annu mīļojas un skūpstā uz jahtas, un nelielais sižets izpelnījies lielu ievērību.

Atgādinām, ka Timma rudens sākumā nāca klajā ar paziņojumu, ka pirms pusgada esot izjukusi viņa laulība ar sievu Sanu, ar kuru viņam ir kopīgs gadu vecs dēliņš Kristians. Tapa arī zināms, ka sportists jau uzsācis jaunas attiecības un ir kopā ar Sedokovu.

Savukārt Timmas sieva publiski pavēstīja, ka abu laulība nevis vienkārši izjukusi, bet gan vīrs viņai esot bijis neuzticīgs un krāpis viņu ar Sedokovu, kā arī dažādos veidos viņai piedraudējis, lai panāktu šķiršanos.

Nesen Sedokovas pārstāvis Krievijas presei apstiprināja, ka Timma oficiāli izšķīries no sievas.

Atgādinām, ka Anna, kurai 16. decembrī apritēs 37 gadi, ir bijusi precējusies divas reizes. Viņa ir trīs bērnu mamma.


View this post on Instagram

Мы построили с тобою этот наш мир, наш мир Как же мы друг-друга с тобою нашли? Доверься мне родная и пошли Ведь от этого мира нас тошнит Без тебя родная я не я Ты моя мания, ты аномалия С тобой хочу взлететь на небеса Я всё построю сам по белым парусам И мне не нужно много слов, а я снова я Ты просто будь со мной и всё оя, всё оя Ведь без тебя родная я не я, родная я не я, родная я не я. 🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤🖤

A post shared by 𝙅𝙖𝙣𝙞𝙨 𝙏𝙞𝙢𝙢𝙖 (@janis.timma) on Nov 1, 2019 at 6:33am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!