Sestdien, 13. decembrī, sociālos tīklus pāršalca vēsts, ka piektdienas naktī Vecrīgā policijas uzmanības lokā nonācis Saeimas deputāts, videobloga Suņu būda vadītājs Artuss Kaimiņš (attēlā), kuram piektdienas vakars izvērties visnotaļ vētrainiem piedzīvojumiem bagāts.

Kaimiņš, vēlāk aprakstot naktī notikušo, stāstījis, ka Latvijas 1. rokkafejnīcā viņam uzklupis apsargs, kurš it kā esot bijis neapmierināts ar deputāta balsojumu pret brīvdienu pareizticīgo Ziemassvētkos, un pārsitis viņam degunu.

Notikušā aculiecinieki zina teikt, ka brīdī, kad pašvaldības policisti ap diviem naktī Kaimiņu no Rokkafejnīcas veduši uz savu automašīnu, viņam uz sejas esot bijis nedaudz asiņu.

Sestdien arī nodibinājums Esi atbildīgs! savā Twitter kontā informēja, ka Kaimiņš piektdien piedzīvojis uzbrukumu. 

"Deputātam @artuss vakar uzbruka. Bez iemesla. No muguras pienāca un nosita zemē. Vājprāts. Informējam, ka @artuss nav iesaistījies nekādā konfliktā. Viņam vienkārši uzbruka. Sensācijas nebūs, nebija ne reibumā, ne kā," tviterī vēstīja nodibinājuma pārstāvji.

Nelielu ieskatu deputāta piektdienas nakts gaitās sniedz video, kas sestdien nonācis internetā - tajā Kaimiņš redzams liktenīgajā naktī izklaides vietā Omas briljanti, kur viņš, vicinot blašķīti, sumina dzimšanas dienā kādu meiteni, un tiek lēsts, ka tas tapis neilgi pirms viņa došanās uz Rokkafejnīcu, kas atrodas turpat netālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!