Foto: Kadrs no video

Pazīstamā skaistumkonkursu dalībniece Simona Kubasova, kura sākusi aktīvi darboties žurnālistikā, sava jaunā raidījuma ietvaros devusies intervēt sportistu Kasparu Kambalu. Sarunas laikā Kambala raidījis spēcīgu sitienu žurnālistes virzienā.

Simona kā raidījuma #33pērles kopā ar Simonu Kubasovu vadītāja devās pie Kambalas tieši uz boksa ringu, apņēmusies izjautāt sportistu par dažādām viņam tuvām tēmām.

Kad, ierodoties pie sportista, Simona viņu sveica ar draisku aicinājumu pacīnīties, viņai diez vai ienāca prātā, ka sportists šo aicinājumu ņems tik nopietni. 

Jau intervijas laikā, atbildot uz jautājumiem par mīļāko ēdienu, tetovējumiem, sievietēm, prezidenta vēlēšanām un citām aktuālām tēmām, sportists nespēja nostāvēt mierīgi.

Uz žurnālistes lūgumu nodemonstrēt savu "signature sitienu", Kambala reaģēja nekavējoties, raidot dūri žurnālistei tieši sejā. Šajā brīdī kameras tika pavērstas pret griestiem un notika sižeta pārrāvums.

Kad kameras atkal fokusējās uz Kambalu, bija redzams, ka spēcīgais sportists noliecies pie žurnālistes, interesējas, vai viņai viss kārtībā. Laimīgā kārtā Simona neapvainojās uz Kambalu, bet nopriecājās par puiša spēku un mierīgi turpināja interviju. 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!