Foto: Privātais arhīvs

Tetovētā modele Irēna Straume jeb Monami Frost (attēlā) regulāri pārsteidz un iedvesmo pasauli ar attēliem un video, kuros parāda, ka iespējams dzīvot skaisti arī ārpus sabiedrības noteiktajām un vispārpieņemtajām robežām. Viens variants – izstiepjot ausu ļipiņās tādus caurumus, ka tajos var iebāzt pašas ausis.

Tetovētā modele dienu no dienas turpina parādīt pasaulei to, cik dzīve var būt interesanta, ja atļaujas to baudīt pa savam.

Viņa ar prieku stāstījusi par dzemdībām 15 gadu vecumā, to, kā izvēlējusies pamazām aptetovēt visu savu ķermeni, seju ieskaitot, kā arī kļuvusi par pārliecinātu vegāni. Monami nebaidās šokēt, tajā pašā laikā pierādot, ka visas pārgalvības perfekti sader kopā ar ģimenisku dzīvi.

Pirms pāris dienām tetovētā modele savā Instagram foto blogā ievietojusi video, kas vieniem liks saviebties šausmās, bet otriem - sist plaustas sajūsmā par uzdrīkstēšanos.

Video redzams, kā Monami iztiepj savas ausu ļipiņas, kurās laika gaitā ar "tuneļu" palīdzību izveidoti prāvi caurumi.

Ausu ļipiņas Monami jau var izstiept līdz zodam, bet caurumos savietot teju visus rokas pirkstus. Turklāt ļipiņas iespējams uzkarināt uz pašas ausīm.

Being silly on my new YouTube makeup tutorial ! 😂🎥Click the link in my bio and watch it!❗️

A video posted by Monami Frost (@monamifrost) on Dec 31, 2015 at 2:03am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!