Lielu pārmaiņu priekšā ir šovā "Saimnieks meklē sievu" savulaik iepazītā Magone Šutoviene (agrāk – Magone Burka). Viņa jau pavisam drīz kopā ar ģimeni pārvāksies uz jaunu mitekli Gulbenes pusē.

Magones vārds šoruden atgriezies ziņu virsrakstos. Sieviete pēc vairākiem darba gadiem Anglijā kopā ar vīru, lietuvieti Žanu un bērniem atgriezusies atpakaļ Latvijā, jo vēlas saimniekot savā dzimtenē. Viņa ir arī ceturtās atvases gaidībās. Tam, kā ģimenei sokas ar iedzīvošanos, var sekot līdzi kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra".

Jau vēstīs, ka Magonei ar mammu ir izveidojies konflikts par mantojuma tiesībām. Šī iemesla dēļ viņa nesen pieņēma lēmumu iegādāties sev jaunu māju, un jau pavisam drīz viņa kopā ar ģimeni pārcelsies uz Gulbenes pusi.

Pirmdienas, 11. novembra, vakara sērijā skatītāji būs liecinieki visai drudžainiem plānošanas darbiem. Magone un Žans steigs rēķināt, cik liela automašīna iedzīves pārvešanai viņiem nepieciešama,jo gadu gaitā mantas uzkrātas ne mazums.

Turklāt pat tik nozīmīgā brīdī kā jurģošanās Magone lielā cieņā tur latviskās tradīcijas un visa procesa plānošanā vadās pēc tām. Saskaņā ar ticējumiem, piektdienā nedrīkst sākt neko jaunu, tāpēc pārvākšanos šajā dienā Magone pat neapspriež.

"Piektdienā pēc ticējumiem un pēc veco ļaužu stingras kārtības nedrīkst neko nopietnu darīt. Kur nu vēl pārvākt savu iedzīvi un sāk jaunu ceļu. Kā mūsu gadījumā – tas ir sešu cilvēku jauns posms dzīvē," spriež Magone. Viņai piekrīt arī vīrs, kurš pauž atbalstu un cieņu senajiem latviešu ticējumiem.

To, kā Magonei veiksies ar pārvākšanos un kā viņa iekārtosies savās jaunajās mājās, šova skatītāji uzzinās jau pavisam drīz.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!