Foto: Kadrs no video

Latvijas labākais bokseris Mairis Briedis šopavasar sācis apgūt ģitārspēli, un neilgā laikā viņš jau uzrādījis ļoti labus rezultātus.

"Mūžu dzīvo, mūžu mācies, jeb no šodienas sāku apgūt ko jaunu!" marta sākumā saviem atbalstītājiem "Instagram" tīklā ziņoja Briedis, publiskojot bildi, kurā viņš bija iemūžināts ar ģitāru.

Ģitārspēles pasniedzējs Viktors Jevdokimovs "YouTube" šonedēļ publiskojis video, kurā iespējams novērtēt, ko šo dažu nedēļu laikā Briedis jau apguvis, un skolotājs savu mācekli ļoti slavējis.

"Daudzi dažādi cilvēki pie manis nāk mācīties spēlēt ģitāru. Caurmērā visi sūdzas par to, ka viņi nevar atrast laiku, lai regulāri trenētos, viņi apgalvo, ka viņu rokas nav radītas ģitārai.

Paskatieties uz Mairi. Viņš ir ļoti aizņemts cilvēks ar striktu režīmu, un arī viņam nav mūziķa rokas. Bet viņš spēja atrast laiku regulāriem treniņiem un ir ssniedzis tik labus rezultātus īsā laikā – trīs līdz četrās nedēļās. Tas ir īstais čempiona gars," video aprakstā bokseri slavējis ģitārspēles virtuozs.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!