Foto: Privātais arhīvs

Šīs nedēļas sākumā ar vilcienu no Maskavas Rīgā ieradās Krievijas humorists Maksims Galkins, viņa laulātā draudzene Alla Pugačova un abu kopīgie bērniņi Garijs un Ļiza. Slavenā ģimenīte turpmākās pāris nedēļas atpūtīsies Jūrmalā, un fani noteikti var cerēt, ka par viņiem netiks aizmirsts – Galkins ļoti aktīvi savas gaitas dokumentē sociālajos tīklos.

Kopš ierašanās Latvijā Galkins jau padalījies ar privātiem kadriem. Drīz pēc ierašanās Jūrmalā skatuves spīdeklis publiskoja video, kurā kopā ar sievu un abiem bēriem pastaigājas gar jūru un priecājas par vēju, pludmali un kaijām.

Gana lielu sekotāju ievērību izpelnījies arī video, kurā Galkins apjūsmojis saulrietu. Humorists ar velosipēdu devies izbraucienā gar jūru un iemūžinājis, kā Saule pazūd aiz horizonta.

Galkins sižetu arī papildinājis ar lirisku mūziku, un redzētais aizkustinājis daudzus, tostarp arī ukraiņu dziedātāju Svetlanu Lobodu, kura priecājusies par Jūrmalas saulrietu.

Jau ziņots, ka Galkinam šovasar Latvijā gaidāmi arī vairāki koncertšovi. Mākslinieka oficiālajā mājaslapā publiskotā informācija liecina, ka 12. jūlijā viņš uzstāsies Jūrmalā, 27. jūlijā – Valmierā, savukārt 28. jūlijā – Rēzeknē.

View this post on Instagram

Спокойной ночи!😴🌙😘

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jul 1, 2019 at 1:01pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!