Foto: Privātais arhīvs

Strauji tuvojas Ziemassvētki, un neatņemama šo svētku tradīcija ir eglītes rotāšana. Kamēr vieni pērk kociņu podā vai arī dodas meklējumos uz mežu, bet citi vispār izvēlas mākslīgo egli, populārais Krievijas humorists Maksims Galkins pārspējis visus – viņš pie savas pils iestādījis 15 metrus augstu skujkoku.

Galkins koka stādīšanas procesu iemūžinājis video, ar kuru viņš aizvadītās nedēļas izskaņā padalījies "Instagram", un kaimiņzemes leģendārās estrādes mākslinieces Allas Pugačovas vīra izdarības izpelnījušās lielu mediju un sabiedrības ievērību.

Vairāki Krievijas izdevumi steiguši paziņot, ka pat valsts prezidentam Vladimiram Putinam neesot tik iespaidīga egle kā Galkinam.

Kā liecina video, 15 metrus augstā egle iestādīta pie Galkina un viņa ģimenes savrupnama – pils, kas atrodas Maskavas pievārtē. Procesam līdzi sekojusi arī humorista laulātā draudzene un viņu abi bērni Garijs un Ļiza.

Pat Galkins koku nodēvējis par "superegli". "Man ļoti patīk stādīt. Šis ir līdz šim lielākais un vecākais koks, ko esmu iestādījis zemē. Augstums ir apmēram 15 metru. Šāda koka stādīšana ir kā vesela militārā operācija," vēstījis Galkins.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!