Foto: Kadrs no video

Par nepilngadīgo līgavu dēvēta amerikāņu tabloīdu zvaigzne Kortnija Stodena pēdējā laikā nemitīgi gaužas faniem ar to, cik slikti viņai klājas, un aizgājušās nedēļas izskaņā viņa publiskojusi īpaši atklātu video.

Decembrī 23 gadus vecā daiļaviņa, kurai nepilngadīgās līgavas birka tika piekabināta, kad viņa 16 gadu vecumā apprecējās ar par viņu 34 gadus vecāko aktieri Dagu Hačisonu, publiski atzinās, ka viņa cīnās ar depresiju.

Savukārt gada izskaņā Kortnija naktī "Instagram" tīklā publicējusi sižetu, kurā viņa, lejot gaužas asaras, stāsta, ka "tā nav uzmanības meklēšana, bet reāli sūdi".

"Es cilvēkiem tik ļoti atklājos un savā ziņā ļauju viņiem to ļaunprātīgi izmantot. Tāpēc man ir jāiemācās nostāties pašai uz savām kājām," šņukstēdama klāstījusi nepilngadīgā līgava.

Daiļava sūkstījusies, ka viņas dzīve nemaz neesot tik seksīga un glamūrīga, kā tā no malas izskatās. "Būt jūtīgai dvēseei un atļaut sevi mīlēt ir sasodīti grūti," video aprakstā norādījusi valšķīgā blondīne.

Being a sensitive soul and allowing yourself to love is fucking hard

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on Dec 30, 2017 at 1:23am PST

Nedaudz vēlāk Kortnija dalījusies ar vēl vienu video, kurā lej gaužas asaras un šņukstot sūdzas par to, ka sociālie tīkli neatspoguļojot reālo dzīvi.

Savukārt gada pēdējā dienā Kortnija publicējusi video, kurā skaidrojusi, ka jūtoties nedaudz labāk un tomēr raugās nākotnē pozitīvi – lai gan aizvadītais gads viņai bijis smags un viņa gandrīz nomirusi, 2017. tomēr neesot viņu nogalinājis pavisam.

Update

A post shared by Courtney A Stodden (@courtneyastodden) on Dec 31, 2017 at 3:31pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!