Foto: Vida Press
Lai gan "tīņu elku" – kanādiešu dziedātāju Džastinu Bīberu (attēlā) – labprāt sistu teju puse pasaules iedzīvotāju, šonedēļ viņš pa savu nekaunīgo seju dabūjis no angļu aktiera Orlando Blūma.

Kā vēsta ārvalstu mediji, saķeršanās notikusi restorānā Cipriani Spānijas kūrortpilsētā Ibizā, kur abu popkultūras spīdekļu kompānijas pusdienoja pie atsevišķiem galdiņiem.

Pēc aculiecinieku stāstītā, garāmejot Bībers pieliecies pie Blūma un klusi pateicis: "Viņa bija laba", ar to liekot noprast, ka viņam bijušas seksuālas attiecības ar Blūma bijušo sievu - modeli Mirandu Kerru.

Aktieris pielēcis kājās un dažas reizes iesitis Bīberam. Visi neitrālie skatītāji tajos brīžos pauduši īpašu sajūsmu, bet viens no aculieciniekiem incidentu nofilmējis.

Attiecības starp abām slavenībām saspringtas kļuva 2012. gadā, kad Bībers tika pamanīts aizkulisēs kādā modes šovā, kurā piedalījās arī austrāliešu skaistule, kas par viņu ir 11 gadus vecāka.

Toreiz prese mēļoja, ka Bībers aktīvi trinoties ap modeli, bet jau 2013. gadā Kerra un Blūms iesniedza šķiršanās prasību. Lielu daļu vainas mediji uzgrūda tieši nerātnajam puisēnam.

Zīmīgi, ka īsi pēc šķiršanās Blūms kādu laiku draudzējās ar dziedātāju Selēnu Gomesu, kas pirms tam bija Bībera mīļotā meitene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!