Foto: Kadrs no video

Nupat noslēdzās estrādes zvaigznes Laimas Vaikules rīkotais festivāls "Laima Rendezvous Jūrmala 2019", kas uz Latviju bija atvedis daudzus zināmus Krievijas, Ukrainas, Gruzijas un citu valstu mūziķus. Viesu rindās bija arī kaimiņzemes humorists Maksims Galkins un viņa laulātā draudzene Alla Pugačova. Pāris pēc grandiozo mūzikas svētku izskaņas saticies ar festivāla patronesi, un tapis visnotaļ asprātīgs video.

Otrdienas, 23. jūlija, vakarā Galkins "Instagram" publiskojis videoklipu, kurā Alla un Laima atzīmē festivāla noslēgumu un bārstās ar dažādiem jociņiem.

Kā sižetā norādījusi Laima, viņa kopā ar Allu un Maksimu atzīmē lieliski izdevušos festivālu, kā arī apspriež un slavē tā dalībniekus. Savukārt Pugačova piebilst, ka viņas kolēģe pasākuma rīkošanā esot ielikusi visu savu dvēseli.

Tāpat arī kompānija nav slēpusi, ka iestiprinās ar grādīgajiem dzērieniem, un Laima paziņojusi, ka, ja tiek dzerts, nevajagot ēst. Savukārt, ja sāk ēst, tad esot jābeidz dzert.

Abu dāmu asprātības un dažbrīd arī divdomīgie joki iematojuši lielu ļaužu sajūsmu – videoklips jau noskatīts vairāk nekā divus miljonus reižu un izpelnījies komentāru gūzmu.

View this post on Instagram

Сидим отдыхаем 😂👏🏻

A post shared by Максим Галкин (@maxgalkinru) on Jul 23, 2019 at 6:13am PDT


Atgādinām, ka, sekojot daudzus gadus iedibinātai tradīcijai, arī šovasar Galkins un Pugačova ar abiem bērniņiem Gariju un Ļizu vasaru pavada Jūrmalā. Ģimene no Maskavas Latvijā ieradās ar vilcienu, kas Rīgā iebrauca 1. jūlija rītā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!