Izrādās, šovu zvaigzne Magone joprojām personas oficiālajos dokumentos ir Magone Burka, nevis Šutoviene. Turklāt tagad ģimenē tiek spriests, ka visu uzvārds varētu būt lakoniskāks, proti, Šu.

Pirmdienas vakarā pie "STV Pirmā!" skatītājiem nonāks realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" jaunākā sērija, kurā Latvijas zināmākais "drag queen" Amuna Davis kopā ar kolēģiem gatavos kādu īpašu priekšnesumu, bet Magone Šutoviene satiksies ar savu draudzeni.

Neformālā sarunā ar viņu populārā šovu zvaigzne atklās, ka ir nonākusi pārdomās par savu identitāti

Izrādās, oficiālos dokumentos viņas uzvārds joprojām ir Burka, jo dzīvesbiedrs Žanis izteicis vēlmi savai dzimtai nomainīt uzvārdu un esošo saīsināt uz Šu, kas, cik Magonei zināms, esot vēja dievs austrumu kultūrā.

"Esmu nonākusi juridiskā strupceļā. Nevaru savus dokumentus izmainīt, kamēr man nav skaidrs, uz ko tad īsti mainīt," spriež Magone.

Tiesa, viņa visai ironiski attiecas pret vīra noskatītā uzvārda Šu labskanību: "Nu, labi – Raimonds Saulgaitis Šu, Magone Šu? Žanis Šu ir okei, bet Latvija Šu? Tas jau tā kā kurpju "brands" izklausās," joko Magone.

Savukārt draudzenei Ilonai ir visai skarbs viedoklis šajā jautājumā: "Lai viņš domā, kā nopelnīt naudu, nevis sapņo, kā nomainīt uzvārdu! Cilvēks jau katrs nāk ar savām saknēm, savu dzimtu. Tu nevari vienkārši no pirksta izzīst – es tagad būšu Šu!"

Vai tiešām Magones Šutovienes vietā nāks Magone Šu? Un kāpēc Magone dosies uz tikšanos ar ekstrasensu? Uzzināsiet jau šīs nedēļas realitātes šova "Slavenības. Bez filtra" sērijās!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!