Beidzot klajā laista Latvijas seksa eksperta Edgara Toretto nācijai jau sen solītā šova Nimfomāns pirmā sērija. Tajā uz sarunu par kutelīgām tēmām pie eksperta ciemojās boksere Agnese Boža un pride.lv redaktors Tālivaldis Kronbergs.

Kā jau tas bija sagaidāms, raidījumā tika runāts par Kronberga "iznākšanu no skapja", homoseksuāļiem un nesen Rīgā notikušo Eiropraidu.

Toretto visai agresīvi mēģināja izaicināt Kronbergu uz vārdu pārmaiņu Eiropraida sakarā, bet Kronbergs izgāja no situācijas pavisam mierīgi, pastāstot, ka gājienā devās arī slavenības un cienījami cilvēki, kas iestājas par sabiedrības izglītošanu, kā arī viss beidzies bez starpgadījumiem.

Eksperts turpināja plosīties, paceļot tēmu par seksuālo izglītošanu skolās. Sarunā iesaistījās Boža, atklājot, ka viņa cer, ka, neskatoties uz neko, viņas pašas meitai būs tradicionālā orientācija.

Kronbergs, atbildot uz Toretto satraukumu par to, ka varētu rasties situācija, kad Latvijā skolēnus "māca par gejiem", ieteica seksa ekspertam vairāk papētīt cilvēka seksualitāti un noskaidrot, ka to neizvēlas.

Turpinājās sarunas par geju drošību Latvijas ielās, diskusijas par to, kā skatīšanās uz geju pārīšiem varētu ietekmēt bērnus un citām visai kutelīgām tēmām, par kurām asas viedokļu sadursmes radās arī pašiem trim sarunu biedriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!