Foto: Kadrs no video
ASV pirmajai ģimenītei ir gan fani, gan nīdēji, tomēr nevar noliegt, ka pilnīgi visiem interesē tas ko Trampi dara, un nelielu ieskatu viņu dzīvē iespējams gūt ar sociālo tīklu starpniecību, kur nereti tiek publiskoti pavisam īpaši un ļoti privāti kadri.

Abas ASV prezidenta Donalda Trampa daiļās meitas – Ivanka un Tifānija – cītīgi rosās virtuālajā vidē, dokumentējot savas gaitas. Šonedēļ abas iepriecinājušas ar visnotaļ pikantu video, kurā tiek izrādīts vairāk nekā, iespējams, pieklātos tik ietekmīga politiķa atvasēm.

Jau vēstīts, ka Tramps Ziemassvētkus kopā ar ģimeni svinēja greznajā "Mar-a-Lago" kompleksā Palmbīčā, kur valda ļoti patīkami, vasarīgi laika apstākļi. Abas Trampa meitas svētkos ne tikai mielojušās ar cepeti un citiem labumiem, bet arī izbaudījušas silto laiciņu, bikini laiskojoties saulītē.

Gozēšanās peldkostīmos tapusi iemūžināta arī video, ar kuru Tifānija laipni padalījusies "Instagram" tīklā, kur tas izpelnījies gana lielu ievērību, liekot izskanēt dažādiem minējumiem par to, vai prezidenta atvasēm piedien lūpas savilkt tūtiņā un klaji izrādīt savus sievišķīgos labumus.

❄️ @ivankatrump

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on Dec 26, 2017 at 11:59am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!