Foto: LETA

Oktobra beigās Latvija kinoteātros sāks demonstrēt filmu Sliktais opis, kurā galvenā loma uzticēta Jackass filmu zvaigznei Džonijam Noksvilam. Kinofilmas gaidās arī pašmāju šovmenis un televīzijas raidījumu sejas Renārs Zeltiņš (attēlā) iejutās nešpetna vectētiņa ādā.

Sliktais opis Sigurds, kuru atveidoja Zeltiņš, devās uz Kino Citadele, lai pārbaudītu skatītāju un darbinieku pacietību, demonstrējot savu nešpetno dabu un neapmierinātību par visu, kas notiek apkārt.

Pirms kinoteātra apmeklējuma Renāra sejai tika uzklāta pamatīga grima kārta, kā arī pielīmēta mākslīgā bārda un uzlikta parūka. Tēls tika paspilgtināts ar naģeni un brillēm, tādēļ jaunizceptajā pensionārā bija visai grūti saskatīt populārās televīzijas personības vaibstus.

Sigurds jeb Renārs kinoteātrī pamatīgi krita uz nerviem gan apmeklētājiem, gan popkorna pārdevējai. Negantais opis pamanījās ne tikai diedelēt naudu mazām meitenītēm, bet arī nopelt kafejnīcā nopērkamās uzkodas un dzērienus.

Diennakts laikā Sigurda piedzīvojumi kinoteātrī videokrātuvē Youtube skatīti vairāk nekā seštūkstoš reižu. Ļaudis komentāros izsaka atzinīgus vārdus Zeltiņa šovmeņa dotībām un daudzpusīgajai personībai, kā arī lūgtin lūdzas, lai tuvākajā laikā vēl tiek publicētas negantā opīša izdarības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!