Foto: Privātais arhīvs
Hokeja leģendas Oļega Znaroka daiļā meita Alise kopā ar savu mīļoto vīrieti, Nacionālās hokeja līgas (NHL) Ņujorkas "Rangers" krievu izcelsmes uzbrucēju Artemiju Panarinu piepildījuši kopīgo sapni par savu māju.

Znaroka meita ar Panarinu kopā ir jau vairākus gadus, un nu abi tikuši pie divstāvu mājas Ņujorkā.

Savā video vlogā vietnē "YouTube" Alise Znaroka skatītājus izved cauri namam. "Šī būs mūsu māja! Pagaidām gan vēl tukša," skaidro modele, solot atkal jaunu video brīdī, kad māja būs iekārtota pēc abu mīlnieku gaumes un saprašanas.

Namā pāris ievācies tūdaļ pēc tam, kad tika pie matrača, lai ir kur gulēt, bet viss pārējais iedzīvošanās process vēl priekšā.

Mājas labiekārtošanā roku solījies pielikt arī pats saimnieks, hokejists Panarins. Piemēram, viņš grasoties pirkt instrumentu kasti, taču apšauba, vai tā tiešām tiks atvērta. Māju vajagot arī kā nākas nosiltināt, jo tajā šobrīd esot visai auksti, video ekskursijā pa namu teic Alise Znaroka.

Skaistā un plašā mājvieta bijis sapnis abiem. Kopā ar Alisi un Artemiju mīt arī suņuks Rižijs, kuram pagaidām nemēbelētās telpas ir lieliski piemērotas, lai izskrietos.

Alise Znaroka ir jaunākā meita leģendārajam hokejistam un tagad trenerim Oļegam Znarokam, savukārt Artemijs Panarins ir Ņujorkas "Rangers" hokejists, kurš nesen parakstīja līgumu ar klubu uz septiņiem gadiem par kopsummā vairāk nekā 81 miljonu ASV dolāru.

Savā video vlogā Znaroka izrāda jauno māju, bet pēcāk dodas ceļā uz Maiami:
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!