Foto: Instagram.com/voguespain/

Lielu ievērību izpelnījusies britu futbolista Deivida Bekhema dzīvesbiedre, modes dizainere un stila ikona Viktorija Bekhema, kura tapusi iemūžināta visai provokatīvā fotosesijā spāņu "Vogue". Bildes reti kuru atstājušas vienaldzīgu, un īpaši lielu sajūsmu raisījis žurnāla vāka foto.

Spāņu glancētā "Vogue" februāra numura vāku rotā pikants kadrs, kurā 43 gadus vecā Bekhema, tērpusies miesaskrāsas triko, tapusi iemūžināta uz galda. Ārzemju mediji naski steiguši pavēstīt, ka pirmajā acu uzmetienā Viktorija izskatoties pavisam plika.

Tāpat arī Bekhemas bildes apskatāmas žurnāla lappusēs, un izdevuma "Instagram" kontā publiskotie kadri liecina – fotosesijā tapuši vairāki seksīgi foto, kuros modes dizainere atrādījusi savu lokanību un slaidās kājas.

Bekhema, šķiet, pārspējusi pati sevi un attaisnojusi visas fanu un stila gardēžu cerības, par ko arī liecina milzu ievērība, kādu guvuši šonedēļ publcētie foto. Sociālajos tīklos ļaudis tiem naski spieduši sarkanās sirsniņas jeb "patīk" un komentāros apjūsmojuši Viktorijas daili, neskopojoties ar komplimentiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!