Foto: Vida Press
Ja ļoti vēlas, pārkāpumu vai kaut ko aizvainojošu iespējams saskatīt it visur, un nesen ļaužu nežēlastībā kritusi britu futbolista Deivida Bekhema sieviņa, meiteņu grupas "Spice Girls" bijusī dziedātāja un modes dizainere Vikorija Bekhema.

Kā vēsta britu tabloīdi, daudzus ne pa jokam satraukušas Viktorijas "Instagram" foto blogā publicētas bildes, kurās viņas jaunākās modes demonstrē slaida un gara modele.

Daļa komentētāju steiguši paziņot, ka modes dizainere esot izrīkojusies pretīgi, bezatbildīgi un necienīgi, par kampaņas seju noalgojot, daudzuprāt, pārāk kārnu modeli.

Daži aicinājuši dizaineri kļūt atbildīgākai un padomāt par to, kādu iespaidu par to, kas ir skaists un veselīgs, tik tieva modele rada mazām meitenītēm, citi mudinājuši pašu modeli normāli paēst, bet vēl kāds brīnījies, kā tas vispār iespējams, ka mūsdienās joprojām tiek propagandēts kārnums.

"Šī bilde ir iemesls, kāpēc mana jau tā slaidā meita uzskata, ka viņai ir jāēd vēl mazāk," kadru sērijas komentāros sūkstījusies kāda māmuļa. "Ir 2018. gads. Šīs bildes sagādā vilšanos," spriedusi kāda cita komentētāja.

Tiesa, Viktorijai un modelei, kura komentāros kaunināta par kārnumu, atradušies arī aizstāvji, kuri pauduši nostāju, ka sabiedrība pēdējā laikā pārāk neiecietīgi izturas pret slaidiem cilvēkiem un rodas iespaids – būt tievam mūsdienas ir teju vai grēks.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!