Foto: Vida Press
Britu futbolista Deivida Bekhema sieviņa Viktorija (attēlā pa labi) bieži vien tiek dēvēta par sievieti, kura nekad nesmaida un neatļaujas nekādas aušības. Pēdējā laikā viņa kļuvusi īpaši rotaļīga un draiska.

Aprīļa sākumā Viktorija savus pielūdzējus un sociālo tīklu sekotājus pārsteidza ar foto, kurā viņa demonstrēja apbrīnojamu lokanību. Savukārt šonedēļ viņa padalījusies ar vairākiem foto, kuros blēņojas kā draisks skuķēns.

Modes dizainere un bijusī meiteņu grupas Spice Girls dalībniece savā Instagram foto blogā publicējusi vairākus attēlus, kas beidzot lauž mītus par to, ka Viktorija neprot jautroties un māžoties.

Kā liecina foto aprakstā sniegtā informācija, bildes tapušas Lasvegasā. Vienā no attēliem Viktorija, atgūlusies uz klavierēm, imitē dziedāšanu telefona klausulē.

Savukārt citos momentuzņēmumos redzams, ka viņa kopā ar kādu draugu uzrāpusies buļļa statujas mugurā un teatrāli pozē kā īstena kovboju meitene.

Izteiksmīgās bildītes izpelnījušās lielu sociālo tīklu lietotāju un mediju ievērību, jo bieži negadās Viktoriju redzēt tik draiskā tēlā. Tas, protams, ļoti iepriecinājis viņas fanus, kas komentāru sadaļā gavilējuši, ka "ledus karalienes" sirds beidzot atmaigusi.

For one night only Las Vegas! VB and Ken!! Live!!!!! 🇺🇸🎼🎤 #reunion @davidbeckham @kenpaves #funinvegas!!!x vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 9, 2016 at 10:10pm PDT

Getting over Vegas part 1! What do u do when u spot a giant bull in a restaurant?? X #funinvegas X @davidbeckham @kenpaves X vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 11, 2016 at 12:12pm PDT

Getting over Vegas part 2!! @davidbeckham X #toomuchfuninvegas X ❤️🙏🏻🇺🇸 X vb

A photo posted by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Apr 11, 2016 at 12:21pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!