Foto: Instagram.com/victoriabeckham/

Britu futbolists Deivids Bekhems un modes dizainere Viktorija Bekhema var lepoties ar kuplu bērnu pulciņu – viņiem ir trīs braši dēli un meitiņa. Slavenību dzīvi atspoguļojošie mediji Bekhemus nereti dēvē par vienu no saticīgākajām un skaistākajām ģimenītēm šovbiznesa aprindās.

Bruklins šopavasar sasniedza pilngadību, un rudenī viņš no Lielbrtānijs pārcēlās uz Ņujorku, lai uzsāktu studijas universitātē. Savukārt 15 gadus vecais Romeo jau izmēģinājis spēkus modeļa ampluā, bet 12 gadus vecais Krūzs sapņo kļūt par dziedātāju un ir spēris pirmos solīšus mūzikas industrijā.

Savukārt pastarīte Hārpere, kurai šovasar apritēja seši gadi, tiek dēvēta par vienu no ietekmīgākajām un modīgākajām slaveno vecāku atvasēm, un droši var teikt – Bekhemu bērni no saviem vecākiem pārmantojuši visas labākās īpašības.

Savu neizsakāmi lielo lepnumu par bērniem Viktorija nesen paudusi, "Instagram" tīklā padaloties ar īpaši ģimenisku un aizkustinošu kadru, kurā visas viņas atvases iemūžinātas kopā.

"Es esmu tik laimīga. Visi mani mazulīši ir kopā! Arī Bruklins ir atbraucis mājās," bildes aprakstā vēstījusi Viktorija, un bildīte neilgā laikā izpelnījusies vairāk nekā miljons sarkano sirsniņu jeb "patīk".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!