Foto: LETA
Uzņēmējs un bijušais politiķis Vilis Krištopans (attēlā) šogad Jauno gadu sagaidīs mājās kopā ar ģimeni, bet, stāstot par nākamā gada mērķiem, miljonārs neslēpj, ka apņēmies likvidēt liekos kilogramus, kuri uzradušies gandrīz jau aizvadītā gada laikā.

Tiesa gan, šogad ģimene pilnā sastāvā kopā sanākt nevarēšot, jo vecākais dēls Kaspars kopā ar šovasar apņemto sieviņu, bijušo televīzijas "dīvu" Maiju Rozīti, brīvdienas pavada Amerikā, savukārt jaunākā meita Nikola Jauno gadu sagaidīs kopā ar sava mīļotā puiša kori.

Uz jautājumu, vai pašam uzņēmējam un viņa laulātajai draudzenei Aijai nav skumji, ka bērni pieauguši un vairs svētkus nevēlas svinēt kopā ar vecākiem, Krištopans sarunā ar izklaides portālu Mango apgalvo, ka gan viņš, gan kundze ar saviem bērniem un viņu izvēlēm ir ļoti apmierināti un lepojas.

Nekādu pārmērību gan miljonāra ģimenes svinībās nebūšot, un lielus tēriņus Krištopans neesot ieplānojis - vīns vienmēr stāvot mājās, bet paša nomedītā brieža cepetis ar ķiplokiem jau piepildīts.

"Neko vairāk jau mums nevajag, tāpēc neko daudz netērēšu. Salūtu es nešauju, jo negribu biedēt suņus un meža dzīvniekus. Man ir četri suņi, un biedēt viņus būtu vairāk nekā muļķīgi," smej Krištopans.

Daudzi cilvēki, sagaidot Jauno gadu, izvirza sev dažādas apņemšanās, un arī Krištopans nav izņēmums - viņš, sirsnīgi smejoties, atklāj, ka arī šoreiz, tāpat kā visus savas dzīves 56 gadus, nolēmis sākt jaunu un skaistu dzīvi, bet pēc nelielas apdomāšanās pastāsta, ka nākamajā gadā viņš vēlas atgūt labu fizisko formu.

"Tā kā nekādu īpašu netikumu man nav, tos atmest nevaru. Es, piemēram, nesmēķēju, bet šo netikumu kompensēju ar vīnu un viskiju, tomēr tas man netraucē. Vienu lietu gan esmu apņēmies - man ir jānomet kādi seši, septiņi kilogrami, jo esmu apvēlies pa šo gadu," neslēpj Krištopans.

Pirms gada kungs salauzis roku, un divus mēnešus viņam nācies nēsāt ģipsi. Šīs traumas dēļ viņš arī nedaudz palaidies un krietni pieņēmies svarā. "Tā kā esmu bijušais basketbolists, es zinu, kas ir jādara, un tos kilogramus noteikti nometīšu. Savā agrākajā formā atgriezīšos ātri. Vienkārši mazāk jāēd un vairāk jākustas," apņēmības pilns ir Krištopans.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!