Foto: Privātais arhīvs

Latviešu basketbolists Jānis Timma kopā ar savu līgavu, Krievijā slaveno dziedātāju Annu Sedokovu snieguši ļoti vaļsirdīgu interviju "YouTube" šovā "Света вокруг света" ("Sveta apkārt pasaulei").

Interneta šovā Jānis Timma un Anna Sedokova snieguši atbildes uz visiem jautājumiem, kas saistās ar viņu privāto dzīvi.

Sportists un dziedātāja ir kopā jau pusotru gadu, un šo attiecību dēļ Timma pameta sievu Sanu un tobrīd nesen dzimušo dēlu, un nu Timma ar Sedokovu pošas kāzām.

Šovā pāris atklāj, kā abi iepazinušies, kā viņus skārusi Amora bulta. Sedokova ļoti ilgi meklējusi mīlestību, bet atkal un atkal vīriešos vīlusies. Tomēr Timmam izdevies izkausēt skaistules sirdi, jo sākumā viņa neesot spējusi Timmam uzticēties.

Abi iepazinušies gluži nejauši. Jānim Anna iepatikusies uzreiz, taču sieviete nevēlējās "ar galvu mesties kaisles baseinā".

"Es viņu nelaidu sev klāt. Taču mēs sākām sazināties internetā, un šīs sarakstes mūs tuvināja," atceras Sedokova, "atceros, ka Jānis mani uzaicināja uz kino. Neatbildēju ne jā, ne nē, un līdz pat pēdējam brīdim viņš nezināja, vai atnākšu uz seansu. Pat es pati nezināju, vai aiziešu," šovā smej dziedātāja.

Tomēr uz filmu viņa aizgājusi, un pēc tās sekojusi vēl viena filma. "Nu un tālāk mēs vairs nešķīrāmies," skaidro daiļava.

Abu mīlasstāstā gan bijusi viena "aizķeršanās", proti, Timma bija precējies un viņam bija dažus mēnešus vecs bērns. Tomēr tas neatturēja vīrieti sākt jaunās attiecības.

Tagad Timma atzīst, ka jau no paša sākuma sajutis Annā radniecīgu dvēseli. "Gadās, ka tu sāc komunicēt ar cilvēku, un ir sajūta, ka pazīsti viņu visu mūžu. Mums ar Annu tā bija," šovā atklāj Timma.

Jau drīz vien Jānis pastāstījis par jauno mīlu sievai Sanai. Un tad arī žurnālisti uzzinājuši par pavērsienu basketbolista privātajā dzīvē. Sedokova tūdaļ tika apsūdzēta ģimenes izjaukšanā un vīra aizvilšanā, taču šis spiediens nav spējis izjaukt abu mīlestību, skaidro slavenais pāris.

Timma atklāj, ka apsolījis sev uzturēt labas attiecības ar bijušo sievu – galvenokārt bērna dēļ. "Joprojām ir grūti. Tagad tikai mācos normāli komunicēt ar bijušo sievu. Kopš šķiršanās ir pagājis tikai gads, bet es ļoti cenšos bērna labā," teic Timma.

"Delfi" jau vēstīja, ka Jānis Timma bildinājis Annu Sedokovu, abi gatavojas kāzām. Viņi arī ieplānojuši kopīgus bērnus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!