Foto: DELFI

Šonedēļ skatītāju novērtējumam tika sniegta jau ceturtā raidījuma Tikai ar ielūgumiem jaunākās sezonas epizode. Šoreiz pārraides veidotāji viesojās pie miljonāra Viļa Vītoliņa meitas, skandalozās fotogrāfes Karlīnas Vītoliņas (attēlā), kura vaļsirdīgi atklāja, ka viņai ļoti nepatīk, ka tiek dēvēta par miljonāra meitu.

Karlīna plašāku atpazīstamību iemantoja oktobra izskaņā, kad piedalījās kanāla TV3 veidotā kulinārijas šova Gandrīz ideālas vakariņas raidījumu ciklā.

Fotogrāfe vairākkārt pārsteidza vakariņu viesus ar divdomīgiem izteicieniem, nepieklājīgu uzvedību, kā arī ērmīgiem un pat šokējošiem izgājieniem.

Tikai ar ielūgumiem veidotāji ar Karlīni tikās vienā no Rīgas interjera saloniem, kurā šobrīd apskatāma fotogrāfes bilžu izstāde, kuras darbi tapuši Cēsu mākslas nedēļas ietvaros.

Protams, intervijas laikā tika apspriesti arī nesenie notikumi Gandrīz ideālu vakariņu laikā. Fotogrāfe neslēpa, ka sabiedrībā saceltā ažiotāža viņai nav vienaldzīga, taču Karlīna ir pārliecināta, ka laika gaitā lielā interese par viņu noplaks.

Arī pret publiskajā telpā izteiktajiem minējumiem, ka fotogrāfe Gandrīz ideālu vakariņu laikā bija ar kaut ko apreibinājusies, viņai nav vienaldzīga attieksme, taču Karlīna uzskata, ka saceltā brēka ar laiku tiks aizmirsta un tiem, kam patiešām interesē viņa daiļrade, šīs baumas ir vienaldzīgas.

"Man nav vienalga. Tā ir diezgan pretrunīga informācija, ko lielākā daļa domā, bet es uzskatu, ka ar laiku tas viss izgaisīs un tie, kam interesē, skatīsies uz to, ko tu dari," savas domas Tikai ar ielūgumiem komandai atklāja Karlīna.

Tāpat tika apspriesta arī fotogrāfei pielipusī iesauka - miljonāra meita. Viņa šo statusu dēvē par provinciālu un īsti neizprot, kādēļ sabiedrība vēlas izcelt viņas tēva materiālo pusi, nevis pašas fotogrāfes daiļradi.

"Miljonāra meita - tas ir ļoti provinciāli. Kas Latvijā ir miljonāri? Es, man šķiet, nepazīstu nevienu miljonāra meitu, ar kuru man kā miljonāra meitai vajadzētu tusēt," savu nostāju raidījuma veidotājiem pauda sieviete, skaidrojot, ka šis apzīmējums viņai šķiet pārāk metaforisks.

Arī uz strauji iegūto popularitāti viņa raugās mierīgi, vien filmējoties Karlīnu pārņem neliels uztraukums, tādēļ bieži vien viņa aiztiek matus, ko pamanījusi arī fotogrāfes mamma, kas meitai ieteikusi pacensties no šī ieraduma izvairīties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!