Foto: Vida Press

Ņujorkā šonedēļ aizvadīta AIDS izpētes fonda "amfAR" ikgadējā balle, kurā ierasti pulcējas šovbiznesa zvaigznes, modeles un izklaides industrijas lielie dūži. Pasākumu ar savu klātbūtni bija pagodinājusi arī TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana, un tabloīdu iecienītā dāma atkal bija piedomājusi pie tā, lai visi skatieni būtu pievērsti tikai viņai.

AIDS labdarības fonda rīkotajos burziņos sabiedrībā zināmas dāmas dīvainā kārtā allaž pamanās parādīt vairāk kailas miesas, nekā labdarības pasākumos būtu vēlams. Šonedēļ notikušajā ballē citus viesus aizēnojusi Kardašjana.

Arī šogad atklātu tērpu, kas balansē uz šaurās robežas starp koķetu eleganci un piedauzību, ballē nav trūcis, tomēr Kima pārspējusi visus.

Šovu zvaigzne bija tērpusies melnā vakarkleitā ar dziļu dekoltē izgriezumu, kas atsedza viņas krūšu apaļumus, un, lai gan preses fotogrāfi par Kimas kleitu bija stāvā sajūsmā, modes kritiķiem viņa sagādājusi milzu vilšanos.

Ārzemju modes pazinēji viņas tērpu nodēvējuši par vulgāru un labdarības pasākumam neatbilstošu, un arī komentētāji Kimai pārmetuši klaju necieņas izrādīšanu un izmisīgus centienus pievērst sev uzmanību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!