Foto: DELFI

Izskatīgā pašmāju režisore un producente Žaklīna Cinovska (attēlā) uzskata, ka ar nekādu afrodīziju palīdzību nav iespējams pavedināt vai iekvēlināt sievieti - viņasprāt, sievietei uzbudinājums sākas galvā.

"Esmu dzirdējusi, ka asi ēdieni vairojot uzbudinājumu, taču pati to nekad neesmu pārbaudījusi. Manuprāt, uz sievietēm tas tomēr nenostrādās. Var mēģināt daudzus un dažādus paņēmienus, kā uzkurināt kaisli, taču es uzskatu, ka viss ir atkarīgs no tā, kāds ir noskaņojums un kāds cilvēks ir blakus.

Ja blakus ir īstais cilvēks un valda patīkama atmosfēra, tas jau ir labs sākums, lai vakaram izvērstos turpinājums. Sievietei erotika sākas galvā, tādēļ noskaņojumam ir izšķirošā nozīme," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Žaklīna.

Režisore prāto, ka, iespējams, dažādi afrodīziji un kaisles veicinātāji varētu iedarboties uz vīriešiem, taču sievietei iekāri veicina domas, kas raisās galvā.

"Ne par velti ir izgudrota viagra vīriešiem. Sievietēm šādu tabletīšu nav. Kāpēc? Pavisam vienkārši! Uz mums tas neiedarbojas. Sievietēm un vīriešiem šie procesi notiek dažādi," secinājusi producente.

Savukārt taujāta, vai glāze sarkanvīna varētu sievieti iekvēlināt erotiskākam vakara turpinājumam, Žaklīna neslēpj, ka vīns palīdz atbrīvoties un atslēgties no dienas laikā piedzīvotā.

"Vīns, protams, ir laba lieta. Glāze vīna palīdz atbrīvoties no ikdienas problēmām un nevajadzīgajām lietām. Ja cilvēki divvientulībā bauda vīnu, tas rada patīkamu atmosfēru un gaisotni," rezumē Cinovska.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!