Lai gan skaistuma injekcijas un kosmētiskās operācijas mūsdienās izmanto daudzi, tikai retais ir gatavs par to runāt publiski. Arī atpazīstamā pašmāju stiliste Žanna Dubska labprāt uzlabo izskatu ar botoksa injekcijām, un viņa to neslēpj.

Kanāla "STV Pirmā!" veidotajā realitātes šovā "Slavenības. Bez filtra" Dubska šonedēļ baudīja skaistumkopšanas procedūras un drosmīgi pauda savu veselīgo attieksmi pret dažādajām iespējām, kā uzlabot savu izskatu.

"Jā, es spricēju botoksu un esmu gribējusi arī samazināt krūtis. Taču "zivtiņu lūpas" gan es negribu. Pie tam, es jau arī nevaru. Man vajag, lai man ir emocijas," raidījumā atzina Žanna.

Stiliste piebilda, ka nebūtu prāta darbs cilvēkiem aizliegt izmantot šīs procedūras, kas, viņasprāt, palīdz atgūt ne tikai veselību, bet arī pašpārliecinātību. Tiesa, Žanna arī steidza atgādināt, ka ar šīm procedūrām noteikti nevajadzētu aizrauties.

"Tik daudzi cilvēki noved sevi līdz kroplībai. Tur vairs nav nekāds skaistums, tur vairs nav nekāda harmonija, tur vairs neeksistē individualitāte. Tur vairs pat nav cilvēks. Tas ir kaut kāds manekens, tas vairs nav cilvēciskais skaistums, tas ir kaut kas tik stilizēts," tā Žanna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!