Foto: Pauls Zvirbulis
Aizvadītās nedēļas izskaņā ar Maestro Raimonda Paula radītās kino mūzikas koncertu tika atklāta Dzintaru koncertzāles vasaras sezona, un pasākums vienkopus bija sapulcējis daudzus sabiedrībā zināmus ļaudis, kultūras mīļus un prominences.

Pasākuma viesu vidū bija arī divi ļoti īpaši pāri – bijušais Latvijas prezidents Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu un līdzšinējais Valsts prezidents Raimonds Vējonis un pirmā lēdija Iveta Vējone.

Abi prominentie kungi par godu šim īpašajam notikumam bija glīti saposušies, un arī viņu kundzes priecēja ar eleganci.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā Saeima lēma, ka Latvijas jaunais prezidents būs Egils Levits. Gan Zatlera laulātā draudzene, gan Vējoņa sieva savu vīru prezidentūrās godam pildīja pirmās lēdijas pienākumus, un arī jaunievēlētais prezidents jau apliecinājis, ka viņa kundze Andra piedalīsies pasākumos, kuros viņas klātbūtni prasīs protokols.

Jau vēstīts, ka koncertā izskanēja Raimonda Paula kinomūzikas retrospekcija no 1967. līdz 2018. gadam jaunos aranžējumos kopā ar Latvijas Radio bigbendu, "Radio trio" un pašu Maestro pie klavierēm.

Koncertā izskanēja mūzika no labi zināmām kinofilmām "Mans draugs – nenopietns cilvēks", "Ilgais ceļš kāpās", "Likteņdzirnas", "Dāvana vientuļai sievietei", "Homo Novus" un citām nu jau par klasiku kļuvušām filmām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!