Foto: DELFI
5. februārī par vecmāmiņu kļuvusi 40 gadus vecā latviešu aktrise Agnese Zeltiņa – šajā dienā savu pirmdzimto pasaulē laidusi viņas vecākā meita, 19 gadus vecā skolniece Marija Romija (attēlā).

Bērna tēvs ir par Mariju 25 gadus vecākais uzņēmējs Ints Jansons, un, kā vēsta žurnāls Kas jauns, laimīgie vecāki savai atvasei devuši vārdu Mīla Jasmīna (Jasmīnas vārda diena nosvinēta jau 9. februārī, bet Mīla ir kalendārā neiekļauto vārdu sarakstā).

Lai gan Marija un Ints oficiāli precējušies nav, meitenītei dots tēva uzvārds - Jansone. Šis ir uzņēmēja ceturtais bērns - no pirmās laulības viņam ir meita, kas ir divus gadus vecāka par Mariju Romiju, bet attiecībās ar burātāju Viju Matīsi dzimuši vēl divi bērni Ernests (9) un Rūta Estere (4).

Lai gan arī Jansona un Matīses kopdzīve oficiāli nebija reģistrēta, iepriekš presē sieviete sūdzējās, ka Marija viņai atvilinājusi mīļoto vīrieti.

"Galvenais, ko es gribētu - lai citas meitenes no šīs situācijas mācās. Lai nepieļauj šādas kļūdas! Daudzas domā - nu tik dabūs bagātus vīriešus un visas viņu problēmas atrisināsies. Taču tā dzīvē nenotiek!" žurnālam Privātā dzīve iepriekš stāstīja Matīse.

Ar sava nākamā bērna tēvu, kurš ir viņas pašas tēva Ričarda Bindes draugs, Zeltiņas meita iepazinās pirms aptuveni pusotra gada, un, pēc meitenes vārdiem, ar Viju viņš tobrīd vairs kopā nedzīvoja, tāpēc jūtu uzplaukums abu starpā nav bijis grēcīgs.

Zeltiņas meita pirms tam mācījās Rīgas 9. vakara maiņu vidusskolas 12. klasē, bet dzemdību dēļ skolas pabeigšana būs jāatliek. Kad viņa vidusskolu pabeigs, viņa labprāt iesaistītos restorānu biznesā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!