Foto: Vida Press

Viens no šīs nedēļas apspriestākajiem tematiem ārvalstu medijos ir vēsts, ka amerikāņu TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana un viņas vīrs reperis Kanje Vests (abi attēlā) ir otrā mazuļa gaidībās. Tagad tapis zināms, kad tieši bērns nāks pasaulē.

Pāris izplatījis oficiālu paziņojumu, ka ģimenes pieaugums gaidāms šī gada izskaņā - decembrī. Tiesa, pagaidām slavenais šovbiznesa pārītis nolēmis paturēt noslēpumā gaidāmā mazuļa dzimumu.

Slavenību fotogrāfi jau izskaitļojuši un aprēķinājuši, ka Kardašjana ir trešajā vai ceturtajā grūtniecības mēnesī, un izmanīgie paparaci kļuvuši gluži vai traki, cenošoties iemūžināt kadrus, kuros redzams Kimas grūtniecības puncītis.

Jau vēstīts, ka Kardašjana priecīgo ziņu par gaidāmo mazuli pavēstīja savas ģimenes veidotā šova Keeping Up With The Kardashians jaunākajā epizodē, un drīz vien sekoja arī pāra oficiālais paziņojums, kurā tika apstiprināts, ka Vestu ģimenē gaidāms pieaugums.

Kardašjana un slavenais reperis apprecējās aizvadītā gada maijā, un pāris jau audzina abu kopīgo meitu Nortu, kura 15. jūnijā atzīmēs divu gadu jubileju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!