Foto: Vida Press

Veiksmīgākā supermodele Žizele Bundhena (attēlā) šonedēļ savā Instagram profilā publicējusi foto, kas daļēji izskaidro viņas neticamos panākumus modes industrijā – daiļava lieliski prot apvienot savu privāto dzīvi ar darbu.

Fotogrāfijā brazīliešu izcelsmes modele iemūžināta brīdī, kad grima un manikīra meistari un frizieris viņu gatavo kādam foto projektam, bet cilvēku burzma un skaistumkopšanas procedūras sievietei nav traucējušas rāmi zīdīt savu meitiņu Vivjenu.

Mazulīte pasaulē nāca 2012. gada decembrī Žizeles laulībā ar pazīstamo amerikāņu futbolistu Tomu Breidiju, kurš ir arī viņas dēla Bendžamina tēvs. Savulaik Žizelei bija vētrains romāns ar Holivudas siržu lauzēju Leonardo di Kaprio, bet modelei apnicis aktiera vētrainais dzīvesveids.

Bundhena jau daudzus gadus ir visapmaksātākā modele, kas pirmā starp topmodelēm nopelnījusi vienu miljardu ASV dolāru. Tāpat viņa sekmīgi darbojas savā privātajā biznesā un ir viena no apakšveļas zīmola Victoria's Secret leģendārajiem eņģelīšiem. Žizele reklamējusi praktiski visus zīmolus, sākot ar Versace un beidzot ar H&M.

Bundhenas vārds regulāri parādās dažādos seksīgāko un skaistāko sieviešu topos - viņu slavinājuši žurnāli FHM, Maxim, GQ, Playboy un daudzi citi, atvēlot viņai līderpozīcijas. 2006. gadā Brazīlijas žurnāls IstoÉ Gente viņu atzina par ietekmīgāko sievieti Brazīlijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!