Foto: Publicitātes foto

Soctīkla lietotājs @vakaranagla, bēdājoties par nebeidzamo ziemu, visus izglīto: "Pirmdiena, 82. februāris", tā, lai nevienam nerodas šaubas, kādēļ pēdējās dienās pie debesīm redzama ir nevis saule, bet gan sniegs. Arī citi influenceri ir viens par otru asprātīgāki un ironiskāki, liekot saprast, ka bēda par ziemu pavasarī ir kopīga mums visiem.

@vakaranagla #fyp ♬ hendriksvibes - hendriksvibes
@grivinsjanis Un vēl nav zirnekļi, cilvēka galvas izmēra 😂😂😂 #esampozitivi #pirmdiena #laiforsadiena #latviesu #latviantiktok #latviantiktok #latviesutiktok #sniegs #sniegs2024 #aprilis #snow #april #snowapril ♬ original sound - Grīviņš

Jānis Grīviņš, tīrot automobili no sniega, mierina sevi un citus: “Vismaz mums nav zemestrīces, tornādo un aligatori. Un no čūskām mums ir tikai divas, un tikai viena ir indīga. Viss ir ļoti, ļoti forši.”

@kupiansky Latvia weather #riga #latvia #weather ♬ С меня хватит - Тiка

131 tūkstošus skatījumu saņēmušajā videoklipā lietotājs ar pseidonīmu @Kupiansky ir izmantojis krieviski runājoša filmu tulka balsi no 2000. gadiem, lai demonstrētu Rīgu pirms un pēc 12 stundām. Pilsētu pavasarī un pilsētu ziemā, kas ir “filma” ar nosaukumu “Man pietiek”.

@do.ilze Paldies valdibai‼️ #fyp #latvia ♬ original sound - Ilze

Influencere @do.ilze jau ir gatava vasarai. Viņa ir tērpusies krāsainā kreklā, šortos, ik pa mirklim ieskatās rokas pulkstenī un klausās Dzintara Čīčas bērnības laiku dziesmu “Tu esi vasarā.”

@lifeinlatviaa Why are you doing this to me Latvia???!! I was so excited to get some sun, be warm and have some fun and then BOOM - SNOW! #lifeinlatvia #springinlatvia #latvianspring #winterinlatvia #latvia #riga #fyp #foryoupage #fypage ♬ original sound - Life in Latvia by Gokul

Latvijā mītošais ārzemju students, kura soctīkla konts skaidro vietējo uztura un uzvedības īpatnības, tagad pauž arī laikapstākļu specifiku un tādu pat pārdzīvojumu, kas ir identisks šeit dzimušajiem. “Latvija, kāpēc tu to dari? Ir 22. aprīlis, bet snieg! Vēl tikai pirms nedēļas bija tik silti, ka varēja ārā vilkt šortus. Es biju laimīgs, ka aukstums ir beidzies un saule ir parādījusies, un depresija ir prom. Un tagad? Ir aprīļa beigas, un mēs atkal esam ziemā! Tādi ir Latvijas laikapstākļi.”

@aricr00 Neizaicinam likteni..😅🤧 #mātedaba #sniegs #aprīlis #vasaravēltālu #CapCut ♬ SONNE - f a x s o n g l ★

TikTok” lietotāja @aricr00 mierina un skaidro, ka nepateicīgie cilvēki nespējot novērtēt to, ka Māte Daba ir pagarinājusi ziemu, lai visi paspētu līdz vasarai notievēt.

@fridaconaks Man ŅEPATĪK!!! 🥶🥶🥶 #ziema #ziemaaprīlī #pavasaris #corgi #corgilfe #mannepatīk #korgijs #suņi #kucēns #mazulis #suņadzīve #suņamamma ♬ original sound - fridaconaks

Konts, kas veltīts korgija Frīdas piedzīvojumiem, vēstī to pašu – pat sunim šāds pavasaris nepatīk.

@sendijago eSi vIenmĒr pOzitĪvs✨ #fyp ♬ Crows - Bird Sound Effect - Care Free Sounds and Music

Sendija un Danute atkārto soctīklā populāro video tēmu, ka pastaigas ir svarīgas mentālajai veselībai. “Dodamies pavasara "mental health" pastaigā, bet dzīvojam Latvijā,” un rāda slapju, sniegotu un pelēku sezonālo ieguldījumu garīgās veselības stiprināšanā.

@sintijaturkopole

Slay weather, you moody lady☺️

♬ original sound - Sintija Turkopole

Soctīkla lietotāja @sintijaturkopole arī velk paralēles starp laikapstākļiem un garīgo veselību, viņas vārdiem, vēlmi dzīvot. Videoklipā, kas sastāv no divām daļām, pirmajā viņa paziņo, ka ir jau vasara un ar draudzeni laimē spiedz, bet otrajā daļā viņa ir redzama viena, pavasara drūmajā ziemā.

@ilze_gogreen Vēl pāris dienas un griezīsim jau rozes 🥀 #pavasaris #sniegs #darznieks #darzs #dārznieks #dārzs #darzadarbi ♬ original sound - James Jones

Ilze savā “Tiktok” kontā apmāca dārza kopšanas jautājumos. Ārā sniegot, viņa ir ar rožu podiņu rokās un satuntulējusies biezās apģērbu kārtās, izpilda slaveno soctīkla deju un iedejo nevis pavasarī, bet gan, protams, ziemā. “Vēl pāris dienas, un jau griezīsim rozes,” ironiski un sapņaini viņa paziņo.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!