Foto: Sputnik/Scanpix

Hokeja leģenda Oļegs Znaroks žurnālistiem vienmēr bijis ciets rieksts un ar īpašu labvēlību nav izcēlies. Tagad viņa meita, modele Alise (attēlā), kura pati nolēmusi izmēģināt spēkus žurnālistikā, paskaidrojusi, kāpēc viņas tētis dažkārt savos izteikumos vai attieksmē mēdz būt skarbs.

Pasaules čempionāta laikā Krievijas izlases galvenā trenera meita Alise pieņēmusi jaunu izaicinājumu – pievilcīgā meitene rosās čempionāta aizkulisēs un telekanālam "Матч ТВ" veido raidījumu "Aizkulisēs ar Alisi Znaroku".

"Ja runā vienkārši un banāli, mans tētis ir īsts "mužiks". Mēs vienmēr ģimenē esam uzskatījuši, ka tēvs sevī iemieso visu, kādam ir jābūt īstam vīrietim. Jā, viņš brīžiem mēdz būt rupjš. Nevajag aizmirst, ka viņš ne visai mīl komunicēt ar presi. Bet ko tur slēpt – tas vispār reti kuram patīk," intervijā izdevumam "Р-Спорт" atzinusi Alise.

Viņa arī paskaidrojusi, kāpēc tētim ir nepatika pret žurnālistiem.

"Jūs dažkārt mēdzat sagrozīt vārdus vai izdarīt kaut ko tamlīdzīgu. Dažādi stāsti ir bijuši, paši zināt," atzinusi modele.

"Tētis ir pieradis visu pierādīt ar darbiem, ne vārdiem. Patiesi, ko hokejā daudz runāt? Tu nospēlēji, visi visu redzēja, kāda jēga komentēt? Visi tie spriedelējumi viņu ļoti nomoka, īpaši, kad valda tāda spriedze kā pasaules čempionāta laikā. Tāpēc arī viņš runā ātri un precīzi par lietu, bet pēc tam – uz mājām, pie ģimenes, gulēt," tēva ieradumus skaidrojusi Alise.

Viņa nav slēpusi – ikdienā viņas tētis, kuru ģimenes sievietes dēvē par "tēti-karali", ir labsirdīgs un maigs, kā arī devusi padomus pareizai komunikācijai ar Znaroku.

"Jūs paši esat vainīgi – nepareizo pieeju izvēlējāties. Ir jāiemanto viņa uzticība, bet to var izdarīt tikai ar darbiem, nevis vārdiem. Kad vienreiz esi apdedzinājies, pēc tam vēl otro un trešo reizi, tu nonāc pie domas, kāpēc to vispār vajag. Vienkāršāk ir ne ar vienu nerunāt. Tēvs ar žurnālistiem nav personīgi pazīstams un nezina, kas viņiem ir prātā," spriedusi Alise.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!