Foto: LETA/Privātais arhīvs
Vairāki aspekti liecina, ka ekspremjera un bijušā Latvijas Bankas vadītāja Einara Repšes laulība ar gados krietni jaunāko Rūtu Raginsku, visticamāk, piedzīvo savas beigas, izpētījis žurnāls "Kas Jauns".

Einars Repše ar Rūtu Raginsku saderinājās 2004. gadā, kad viņa bija 19 gadus veca, bet Repše – jau pieredzējis 44 gadus vecs kungs. Viņam pagātnē bija divas šķirtas laulības, kurās dzimuši trīs bērni. Laulībā ar Rūtu pasaulē nāca abu kopīgais dēls Rihards. "Delfi" zināms, ka puisis aug par talantīgu mūziķi un dziedātāju.

Novembra sākumā jau vēstījām, ka Repše Saeimas simtgadei veltīto koncertu apmeklēja kopā ar citu sievieti, nevis Raginsku, un izdevums "Kas Jauns" izpētījis, ka Repšes pirkstā vairs nav manāms laulības gredzens. Arī Rūta Raginska sociālajos tīklos saīsinājusi savu uzvārdu, kas pirms tam bija Raginska-Repše. Pazuduši arī abu kopīgās bildes.

Tāpat izdevums vēsta, ka Raginska šobrīd vada SPA atpūtas biznesu Engures pagasta Ķesterciemā, kas ir visnotaļ patālu no mājām Ikšķilē, kur laulības laikā abi dzīvoja kopā vienā īpašumā, kas pieder Repšem. Ķesterciemā Raginska dzīvojusi pirms saderināšanās ar Repši.

Žurnāls norāda, ka Repše nekad nav vēlējies komentēt notikumus savā privātajā dzīvē, viņš nekomentē peripetijas savā laulības dzīvē un neatklāj arīdzan, kas ir izskatīgā sieviete, ar kuru nesen apmeklēja koncertu.
Foto: LETA

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!