Foto: Privātais arhīvs
Spānijā dzīvojošais ekspolitiķis Jānis Jurkāns atjaunojis attiecības ar pedagoģi Lindu Apsi, šonedēļ izpētījis izdevums "Kas Jauns".

Jānis Jurkāns nu jau gadu uzturas saulainajā Spānijā. Izdevums novērojis, ka kopā ar Jurkānu Spānijā ir arī skolotāja Linda Apse – mīļotā sieviete, par kuru iepriekš tika vēstīts, ka viņas un Jurkāna attiecības beigušās. Tam bija vairākas nepārprotamas pazīmes.

Kādreizējais ārlietu ministrs Jānis Jurkāns pagājušā gada februārī uz drauga Aināra Šlesera dzimšanas dienas svinībām ieradās ārstes Aijas Mednes pavadībā, abiem paužot tuvas attiecības. Viņš nebija kopā ar skolotāju Lindu Apsi.

Jau drīzumā Apse izvācās no lauku īpašuma Salacgrīvā, kas uz dažiem gadiem bija kļuvis par viņas īpašumu. Apse bija centusies to pārdot, taču neveiksmīgi. Māju par krietni zemāku cenu pārdeva Jurkāns pats un aizbrauca uz Spāniju. Sākumā viņš dzīvojis pie draugiem, bet nu jau īrē mitekli.

Kā raksta "Kas Jauns", Apse, lai gan dzīvo Rīgā, apciemo Jurkānu saulainajā Spānijā. Sieviete internetā ievietojusi attēlus no atpūtas siltajā zemē un, lai gan nevienā no bildēm Jurkāns nav redzams, "Kas Jauns" spriež, ka Apse uzturas viņa īrētajā namā. Tāpat žurnāls raksta, ka Linda Apse nemaz nav šķīrusi laulību ar vīru – zobārstniecības "Adenta" vadītāju Pēteri Apsi. Neraugoties uz viņas ilgstošajām mīļāko attiecībām ar Jurkānu, pašas laulība juridiski joprojām spēkā.

View this post on Instagram

A post shared by Linda Apse (@apselinda)

View this post on Instagram

A post shared by Linda Apse (@apselinda)

Kā zināms, finansistes Ilzes Jurkānes laulība ar ekspolitiķi Jāni Jurkānu tika šķirta 2016. gadā, lai gan runas par problēmām laulībā uzvirmoja jau gadu iepriekš brīdī, kad Jurkāns tika pieķerts neuzticībā. Pirms četriem gadiem "Delfi" rakstīja: Jurkāne ir pārliecināta, ka kāds bija rūpīgi izplānojis, lai sieva par vīra sānsoli uzzina publiski, kas situāciju padarījis īpaši sāpīgu un pazemojošu. "Tas noteikti bija izplānots un sagatavots, jo citādi tas nebūtu noticis. Skaidrs, ka Jānim ērtāk būtu turpināt dubultu dzīvi, un mēs nešķirtos," toreiz pauda finansiste. Jurkānu laulība ilga 22 gadus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!