Foto: Vida Press

25. jūnijā apritēja 11 gadu, kopš mūžībā devās popmūzikas karalis Maikls Džeksons. Drīzumā iznāks dokumentālā filma par viņa meitas Parisas sākuma ceļu mūzikā, un filmas kaceklī iekļauti līdz šim neredzēti kadri no Džeksonu ģimenes dzīves.

Šobrīd 22 gadus vecā Parisa Džeksone gaidāmajā filmā "Nefiltrēts" autoru rīcībā nodevusi mājas video, kas uzņemts Parisas bērnībā un ir līdz šim nepubliskots materiāls no visādi citādi ārkārtīgi publiskās Džeksonu ģimenes dzīves.

Parisa ir Maikla Džeksona vienīgā meita – dzimusi viņa trīs gadus ilgušajā laulībā ar Debiju Rovu. Rova ir divu Džeksona bērnu māte.

Gaidāmajā filmā vēstīts par Parisas sajūtām, jau no bērna kājas esot slavenībai, kurai vienmēr sekojuši preses fotogrāfi. Parisa šobrīd sāk savu ceļu mūzikā, darbojoties duetā "The Soundflowers", kurā Parisa muzicē kopā ar savu puisi Gabrielu Glenu.

Līdz šim neredzētajā mājas video meitene rotaļājas istabā uz grīdas kopā ar tēvu un brāli Maiklu Džozefu. Vēl kādā kadrā notiek "intervija", kurā Maikls jautā meitai, par ko viņa vēlas kļūt, kad izaugs.

"Es gribu darīt to, ko tu dari... tu dejo un dziedi," atbild mazā Parisa.
Filmā Parisa atzīst, ka ir uzaugusi sabiedrības acu priekšā, taču ļaudis aizmirst, ka arī viņa ir cilvēks. Viņa līdz šim nejutās gatava "ielaist pasauli sevī", taču tagad esot gatava veidot publisku karjeru mūzikas pasaulē. Dziedātāja arīdzan atklāj, ka vēlas iedvesmot citus jauniešus kļūt drosmīgiem un pieņemt sevi.
Maikls Džeksons nomira no medikamentu pārdozēšanas 2009. gadā 50 gadu vecumā. Parisa tobrīd bija 11 gadus veca.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!