Foto: AP/Scanpix/LETA/Vida Press
Izcilā angļu dziedātāja Adele pēc ilgstošas izvairīšanās no rampu ugunīm pagājušās brīvdienās tomēr priecēja savus fanus ar parādīšanos: viņa uzstājās slavenajā "Saturday Night Live" skeču šovā.

32 gadus vecajai dziedātājai atgriešanās "Saturday Night Live" šovā bija otrā reize populārajā ASV pārraidē. Pirms tam viņa 2015. gadā tajā uzstājās kā fona dziedātāja.

Bet nu Adele bija galvenā viešņa, piedaloties skečos, joku sižetos un aušīgajās sarunās. Primārais joku temats, protams, Adeles pazudušie teju 50 kilogrami. Jāteic, slavenajai dziedātājai nebija nekādu problēmu par sevi pašu pajokot, atbildot uz neskaitāmiem fanu jautājumiem par to, kur gan palikusi vecā korpulentā Adele.

Populārājā šovā Adele aktīvi jokoja gan par savu svaru, gan Covid-19 ierobežojumu ietekmi uz to. Tāpat viņa izmantoja iespēju pareklamēt arī savu gaidāmo mūzikas albumu, kam jau drīzumā jānāk klajā.

Jau vēstīts, ka dziedātāja pēdējo pāris gadu laikā ir ārkārtīgi mainījusies vizuāli – pasaule viņu iepazina kā korpulentu, skaistu, jaunu dziedātāju. Bet 2019. gadā pēc šķiršanās no vīrieša Adele mainīja visu dzīvesveidu, pievērošoties fizkultūrai un sabalansētam ēdienam, lai varētu būt aktīva māmiņa savam dēlēnam. Kā vēsta ārvalstu prese, Adele pusotra gada laikā nometusi apmēram 45-50 kilogramus svara.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!