Foto: DELFI

Jaunā dziedātāja Adelīna Jurēviča jeb Adelly (attēlā) Latvijas šovbiznesā sevi pieteikusi ar spilgtu un pamanāmu vizuālo tēlu. Meitene par savu izskatu rūpējas pati, bieži vien iedvesmojoties no 90. gadu modes, kā arī vintage un hipsteru stila.

"Savā apģērbā cenšos ieviest dažādas oriģinālas nianses, kas būtu raksturīgas tikai man un kuru dēļ cilvēki mani atcerētos. Kādu laiku atpakaļ es beidzot saņēmos un nokrāsoju matus spilgtākās krāsās, iedvesmojoties no man mīļiem pasaku tēliem, kā arī pašlaik aktuālajām, drosmīgajām matu sakārtojumu tendencēm," stāsta dziedātāja.

Adelly atzīst, ka viņa ir atkarīga no spilgtām krāsām. Viņai patīk 80. gadu punk un grunge stils, bet pēdējā laikā meitene aizrāvusies ar āfrikāņu un brazīliešu kultūras iedvesmotiem elementiem savā vizuālajā tēlā.

Tādas pasaules mēroga zvaigznes kā Lady Gaga, Rihanna, Rita Ora, Azelia Banks un Philip Treacy iedvesmo jauno mūziķi eksperimentēt ar savu stilu, taču, kā viņa pati atzīst, nekad nav speciāli centusies kādu no elkiem kopēt.

Tam, kur apģērbs iegādāts, Adelly uzmanību nepievērš - galvenais, lai noskatītās štātītes pašai patīk un ir pamanāmas.

Mūziķe iepērkas dažādos veikalos, arī ārzemēs, jo tad ir mazāka iespējamība, ka kādam būs tāds pats apģērbs - viņai tas ir svarīgi. Pēc īstām stila pērlēm par demokrātiskām cenām meitene dodas uz second hand veikaliņiem.

"Esmu ļoti iecienījusi spilgtas 90. gadu stilā veidotas žaketes, kā arī dažādus krekliņus ar provokatīviem uzrakstiem un, protams, pamanāmus aksesuārus, tādēļ noteikti jāpiemin Carrera saulesbrilles, kas, manuprāt, ir ne tikai oriģinālas un modernas, bet arī ļoti dažādas un viegli kombinējamas ar jebkura stila apģērbu," uzskata dziedātāja.

Vasara ir laiks, kad Adelly var izpausties - viņas skapī pārsvarā ir krāšņi, siltajai sezonai piemēroti apģērbi.

Vaicāts, cik ilgs laiks mūziķei nepieciešams, pirms došanās ārpus mājas, viņa pastāsta, ka tas atkarīgs no tā, cik efektīvi vēlas izskatīties.

"Ja vēlos būt īpaši pamanāmi, tad man ir nepieciešama vismaz stunda, lai varētu kārtīgi izvēlēties apģērbu un aksesuārus, kā arī ieveidotu matus un uzklātu grimu.

Man ļoti patīk grimēties, jo uzskatu to par neierobežotu mākslas izpausmes veidu, kas man ļauj eksperimentēt ar dažādām krāsām, ēnām un faktūrām, katru reizi transformējoties kādā citā tēlā," stāsta spilgtā mūziķe.

Dziedātāja pēdējos mēnešos aktīvi darbojas ierakstu studijā kopā ar latviešu house mūzikas dīdžejiem Tommy U un Tob Luii, un nesen tika izdots singls ar nosaukumu Run. Maijā tiks prezentēts arī dziesmas video.

Paralēli Adelly strādā arī pie oriģināldziesmām, un viņa ir pievērsusies instrumentālajam mūzikas žanram. Dziedātājai ir lieli nākotnes plāni, un mūziķe vēlas cilvēkus pārsteigt ar kaut ko vēl nebijušu, lai par viņu vēl ilgi runā un atceras.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!