Foto: Mango
Grupas "Triānas parks" līdere Agnese Rakovska bija devusies ceļā uz Venspili, taču 40 kilometrus pirms galamērķa automašīna "Toyota Corolla", kurā atradās Agnese, piedzīvoja ceļu satiksmes negadījumu.

Aizvadītajās brīvdienās dziedātāja kopā ar draugiem bija ieplānojusi jautru burziņu Ventspilī. Brauciena mērķis kaitošanas sacensības. Meitnenes jau bija ceļā uz Ventspili, kad pasažieru jautros smieklus pēkšņi iztraucēja blīkšķis. Priekšā braucošais busiņš strauji bremzēja un auto, kurā atradās Agnese, nespēja tik operatīvi reaģēt un ietriecās priekšā braucošajā automašīnā.

Agnese "Mango" pastāstīja, ka tā ir viņai pirmā autoavārija. Momentu, kad notika automašīnu sadursme, jaunā vokāliste atceras kā filmu, kurā viens kadrs velkas mūžību. Par laimi Agnese un viņas draudznenes auto sadursmes brīdī nav guvušas traumas, vien tikušas sveikā ar vieglu izbīli. No straujās bremzēšanas salūzušas Agneses saules brilles, kas pārlidoja pāri mašīnai, gluži tāpat kā pārējās mantas, kas atradās automobīļa salonā..

Ceļu policija notikuma vietā ieradās tikai divas stundas pēc negadījuma. "Nespēdamas sagaidīt policiju, izdomājām, ka laiku nevar pavadīt nelietderīgi un sākām sauļoties," tā Agnese.

Policija konstatēja, ka Agneses draudzenes vadītā automašīna nav ievērojusi distanci un par izraisīto ceļu satiksmes negadījumu jāmaksā soda nauda.

Jautrās meitenes neapmulsa un gāja meklēt palīdzību uz Ugāli. Par laimi atsaucies kāds izpalīdzīgs puisis, kurš aizvilcis sasisto spēkratu līdz Ventspils kempingam un meitenes varēja piedalīties kaitošanas sacensībās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!