Foto: F64
Populārā video vietne "YouTube" ir mājvieta daudziem mūsdienu video blogeriem, kuri tā dalās un skatītājus uzrunā ar visdažādāko informāciju. Tagad šo iespēju sākusi izmantot arī Latvijas šovbiznesa zvaigzne – dziedātāja Agnese Rakovska (attēlā).

Dziedātāja savu video blogu ir nodēvējusi par "vlogs ar Agnesekrap", un nepilnu divu nedēļu laikā ir tapuši divi video blogi. Agnese sola, ka viņas vlogi turpmāk tiks veidoti un publicēti regulāri.

"Mani sauc Agnese, un man ir liels prieks paziņot, ka šis ir mans pirmais vlogs," ar šādu paziņojumu dziedātāja iesāk savu pirmo video blogu, kurā parūpējusies arī par sev raksturīgiem vizuālā tēla izskaistināšanas elementiem – rozā mākslīgo matu parūku un plastmasas kroni, bet otrajā video viņas izvēle kritusi par labu koši zilai parūkai.

Kā norādīts aprakstā pie video, tā montāžas autore ir pati Agnese. Filmēšanas brīdī viņai palīdz un video tapšanā iesaistās arī Agneses ilggadējais asistents, ekstravagantais Rojs Rodžers Linkevičs, kā arī viņas grupas "Triānas parks" pārējie dalībnieki. Saturiski savā video blogā dziedātāja iepazīstina ar jaunumiem savā mākslinieciskajā daiļradē un atklāj vēsturiskus faktus par savu grupu.

Viņa arī pastāsta par sava brīvā laika hobiju – kaķu gleznošanu, nodemonstrējot tapušās gleznas. Uzmanība tiek veltīta par daudzu populāru vlogeru iecienītam tematam – skaistumkopšanai, tāpēc Agnese ļauj ieskatīties savā kosmētikas maciņā.

Tiek izsludināti arī konkursi, piemēram, skatītāji ir aicināti izveidot video ar deju kustībām, kuras Agnese ar grupu varētu izmantot savā priekšnesumā "Eirovīzijas" dziesmas atlases konkursā "Supernova". Veiksmīgākajam konkursa dalībniekam tiek apsolīta balva.

Jau vēstīts, ka līdzīgu aizraušanos pēdīgi izvēlējusies arī dziedātāja Liene Greifāne, kura sevi nodēvējusi par dzīvesstila blogeri. Liene par savu radošo izpausmju sociālo vietni izvēlējusies "Instagram", šim mērķim reģistrējot atsevišķu kontu, kuru regulāri papildina ar fotogrāfijām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!