Foto: F64

Dziedātājas Lindas Amantovas jeb Anmary un Eirovīzijas bijušā producenta Aigara Dinsberga mīlas dzīve ir bijusi teju viens no sabiedrībā apspriestākajiem tematiem. Tomēr dažādie pieņēmumi un baumas, kas virmoja ap pāra attiecībām, abu laimi nav aizēnojuši, un nu pāris paziņojis par savu saderināšanos.

"Saderināšanās ar Anmary bija likumsakarība, un tā tam vienkārši bija jānotiek. Šādu cilvēku biju gaidījis jau krietnu laiku, un viss notika tieši tā, kā tam jānotiek - manas domas un vēlmes materializējās realitātē," sarunā ar DELFI Izklaide atklāj Dinsbergs.

"Bildinājumu Anmary izteicu ļoti ģimeniskā un mājīgā atmosfērā bez liekas pompozitātes. Saderināšanās gredzenu iegādājāmies kopīgi ar jaunākajiem bērniem un sagaidījām, kad Anmary atgriezīsies no Baku.

Divus vakarus gan nācās pagaidīt, jo viņa bija nedaudz sagurusi un vēlējās atpūsties. Tā nu cietos līdz trešajam vakaram, kad beidzot varēju izteikt sirsnīgo bildinājumu, kam Anmary teica jāvārdu. Ļoti priecājos, ka šis svarīgais mirklis izdevās tik mīļš un ģimenisks," priecīgajā notikumā dalās Dinsbergs.

Par pāra attiecību jauno pavērsienu ir apmierināti arī bērni, ko bijušais Eirovīzijas producents vērtē kā vienu no nozīmīgākajiem faktoriem, tomēr kāzu plānošanu saderinātie pagaidām atstājuši nākotnei abu lielās aizņemtības dēļ.

"Šobrīd mums abiem ir tik daudz darbu un projektu, ka kāzām fiziski nepietiek laika. Anmary gaidāms solo koncerts Baku, kā arī Ziemassvētku koncertprogramma, un arī es esmu noslogots. Domāju, ka tuvākā gada laikā kāzas vēl nenotiks, tomēr dzīvē jau var gadīties visādi," pieņem Dinsbergs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!